So-Up -blogiyhteisö suljetaan 31.1.2020. Kiitos kaikille bloggaajillemme ja lukijoillemme yhteisistä vuosista!

lifestyle

Kuulumisia

Moikka vaan!

Nyt on selvitty niin pikkujouluista, joulunvietosta, uudesta vuodesta kuin omista synttäreistäkin. Lasiin kilahti 20 vuotta. Kuukauden aikana on tullut reissattua ympäri Jyväskylää, Helsinkiä ja Joensuun aluetta. Bloggaamisesta tuli ymmärrettävästi vähän taukoa matkustelun ja kiireisen aikataulun myötä. Tässä pikainen kertaus mun sesongista! 

Joulunodotus ja pikkujoulut

Pikkujouluja tuli vietettyä kolmella eri porukalla, ja joka kerta oli kyllä vähintään unohtumaton kokemus! Tuli pyörittyä niin Jyväskylän ympäristössä kuin Joensuussa. Helsingissäkin tuli pyörähdettyä koekuvausten myötä, ja sukulaisia moikatessa. Loppuaika menikin viimeisiä kouluprojekteja tehdessä!

Joulun maisemia

Joulunvietto ja uusivuosi

Joulua tuli vietettyä rauhallisissa merkeissä Pohjois-Karjalassa. Joulunaikana vierailin eri perheen osien luona, suurimmaksi osaksi ajasta olin kuitenkin kaverin kämpillä. Myös haudoilla tuli pyörähdettyä. Uudenvuodenjuhlinta Joensuussa ei mennyt sekään ihan putkeen, kun sain hajotettua puhelimeni aattona. Kiva alku heti näin uudelle vuodelle. No, puhelin on nyt kuitenkin ehjä ja kaikki ihan kondiksessa, kun pääsin kotiin Jyväskylään.

Synttärit, juhlasesongin loppu

Joulu -ja uudenvuodenrumban jälkeen oli vielä mun 20-vuotissynttärit. Aika joulukuusta tammikuuhun onkin ollut mulle yhtä juhlimista ja juoksemista! Tässä pienen ikäkriisin päälle puskiessa onkin ollut hyvä pohdiskella vuoden 2017 tavoitteita ja haasteita. Uuden vuoden saapuessa onkin hyvä aktivoitua kirjoittamismoodiin. Vuoden 2016 oppien, vuoden 2017 tavoitteiden ja 20-vuotisen elämän kelaaminen onkin hyvin avartavaa, ja kirjoitettavaa löytyy!

Toivottavasti teidän juhlasesongit pyörähti sulavasti ohi, ja akut olisivat tätä vuotta varten täyteen ladatut. Mä lähden tästä toteuttamaan yhtä tärkeimmistä uudenvuodenlupaustani, kämpän säännöllistä organisointia ja siistinä pitämistä. Ajatus tuntuu kulkevan siistissä ympärössä paljon paremmin. Teittekö te paljon uudenvuoden lupauksia? Mä tein useamman, palaan asiaan tarkemmin myöhemmin.

Kivaa loppiaista, ottakaahan rennosti!

Ella