So-Up -blogiyhteisö suljetaan 31.1.2020. Kiitos kaikille bloggaajillemme ja lukijoillemme yhteisistä vuosista!

lifestyle

18 ASIAA, joita en ole koskaan...

Näitä hauskoja EN KOSKAAN- postauksia on pyörinyt blogeissa jo vuosia ja nyt myös mun olisi aika tarttua haasteeseen! 

Etenkin ne jutut, joista olen vannonut, etten koskaan tekisi, ovat toteutuneet pikemmin kuin olisin osannut arvatakaan! ...kuinka monesti esimerkiksi väitin ETTEN KOSKAAN muuttaisi takaisin Joensuuhun...ja kuinkas siinä 3-vuotta sitten kävikään... Postauksen kuvat ovat muuten viimeisimpiä räpsyjä kodistamme. Tarkkasilmäisimmät saattavatkin huomata kodissamme jotain uutta ja kivaa ♡

...mutta nyt haasteen kimppuun!

koti, sisustus, kodinsisustus, bloggaajan koti

En koskaan ole...

...lentänyt helikopterilla. Se voisi olla hienoa. mutta samaan aikaan kammottavaa.

...ottanut tatuointia. Tatuoinnit on ihan jees, mutta että itselle? Ei ei...

...pettänyt. Tämän haluan pitää tällä listalla iäisyyden.

....käyttänyt höyrypesuria. Tällaisen kyllä haluaisin! Uskon, että höyrypesuri veisi ikkunanpesun & kylppärin puhdistuksen uudelle levelille!

....ajanut skootterilla. Joskus kuitenkin harkitsin sellaisen ostoa. Liikenneturvallisuuden kannalta parempi, etten ostanut.

...maksattanut elämääni muilla, kuten vanhemmillani tai puolisollani. 

...hypännyt benji-hyppyä. En olisi koskaan valmis maksamaan sellaisesta itsensä kiduttamisesta. Sattuu riittävästi katsoa kyseistä toimintaa sivusta. 

...rikkonut puhelinta. Tällä hetkellä mulla on kylläkin erikoisvakuutus puhelimelle. En uskalla irtisanoa vakuutusta, sillä olen varma puhelimeni pirstaloituvan välittömästi, mikäli lopetan vakuutuksen.

...käyttänyt Ebayta. En osaa, enkä ole perehtynyt! Eikö siellä maksetakin dollareilla? Kuullostaa liian monimutkaiselta, vaikkakin tiedän toisten tehneen siellä edullisia ostoksia

...ajatellut, että koska olen äiti, en voisi käydä enää aika-ajoin juhlimassa kavereideni kanssa. Hyvät juhlat pari kertaa vuodessa pitää mielen virkeänä ja estää kyynistymästä. Elämästä on myös nautittava!

...saanut pidettyä mitään kasvia hengissä yli vuotta. Muutama viherkasvi on kuitenkin sitkutellut hoidossani lähes vuoden. 

koti, sisustus, kodinsisustus, bloggaajan koti
koti, sisustus, kodinsisustus, bloggaajan koti

...ostanut itse yhtään mukia. Kaikki mukimme ovat lahjaksi saatuja, joten mitäpä niitä ostamaan! Lemppareitani ovat valkeat Koko mukit

...mankeloinut lakanoitani. Mankelin olen nähnyt viimeksi kotitalouden tunneilla. Mankeloidut lakanat olisivat ihanat, mutta ovatko ne vaivan väärti?

...tehnyt käsitöitä. Tykkään väsäillä erilaisia DIY juttuja, mutta rehelliset käsityöt eivät ole juttuni. Ehkä eläkkeellä sitten?

...vaihtanut sulaketta. Miesten hommia!

...tykännyt katsella tv:tä. Ehkä joku ohjelma silloin tällöin, mutta koko ilta tv:n ääressä olisi jo aivan liian puuduttavaa.

...tehnyt sushia. Tykkään kokata, mutta sushit eivät ole ainakaan vielä vieneet mun sydäntä.

...ajatellut olevani jollain tavalla parempi ihminen, koska minulla on blogi. Toisaalta tämä on niin itsestäänselvyys, että tuntuu jopa tyhmältä todeta sitä ääneen. En koe blogin muuttaneen minua ihmisenä mitenkään ja vahvasti uskon myös läheisteni ajattelevan niin.

Tunnistitko itsesi joistain kohdista?

Olisi myös kiva tietää, tykkäätkö lukea tällaisia postauksia yhtä paljon kuin minä? Jos tykkäsit, paina ♡ postauksen lopusta!

-Vilma