So-Up -blogiyhteisö suljetaan 31.1.2020. Kiitos kaikille bloggaajillemme ja lukijoillemme yhteisistä vuosista!

lifestyle

10 x RANDOM FAKTAA

Koska rakastan lukea muiden blogeista listauksia, faktoja & etenkin random faktoja - on myös minun aika tarttua haasteeseen ja listata omat randomit blogiin. 

- Otan selfieitä hyvin harvoin ( joten postauksen kuvakin on niin tuore kuin keväältä 2017 ...)

- Lapsena rakastin Peppi Pitkätossua - ja edelleen nauran ääneen, kun luen kyseisiä tarinoita. 

- Harjoittelen palauttamaan kirjaston kirjat ajoissa - huono tapani on ollut olla välittämättä eräpäivästä tai sakoista.

-Tein tällä viikolla pitkästä aikaa tsatzikia, ja mietin, pitäisikö kyseisen ohjeen postaukselle tehdä facelift. Tsaziki on niin parasta, että haluaisin kaikkien innostuvan testaamaan sitä myös kotona. Tunnen kuitenkin lievää häpeää postauksesta, josta tämä arvokas resepti löytyy. 

Harjoittelen palauttamaan kirjaston kirjat ajoissa

10 faktaa

-Kodin töistä lempparini on pyykkihuolto. Tykkäsin vaatteiden pesusta & viikkailusta jo pienenä ja sama innostus on säilynyt. Ihanaa olisi, jos jaksaisin vielä silittää kaikki vaatteet, mutta se on saanut toistaiseksi jäädä. 

- Olen voittanut puolen vuoden sisällä uskomattoman paljon arvontoja. Haaviin on jäänyt laatikollinen mansikoita, 10 x hampaiden valkaisuliuskoja, lahjakortti Jotexille, Jurliquen voiteita ja Cocovin Super Foodeja. 

- Paheeni on ruisshipsit tuorejuustolla - kun herkkunälkä iskee, tuo yhdistelmä on voittamaton.

- Herään mieluummin aikaisin aamulla, kun valvon myöhään. Tänäänkin kello herätti 5.00 blogin ääreen, vaikka olisin voinut tehdä samat hommat jo illalla. Tykkään aamuista enemmän... aamuisin mieli on virkeä ja olo levännyt.

-  Lakkailen kynsiäni useamman kerran viikossa, sillä haluan niiden olevan huolitellut. Myös varpaankynsien tulee olla aina lakatut.

- Tärkein esineeni on puhelin ja sen sovelluksista käytän eniten Instagramia ( @byvilmablog)

Olisipa hauska kuulla, jos jotkut faktat osuivat myös sinuun?  Uskon ainakin, etten ole ainut, joka listaa puhelimensa tärkeimmäksi esineekseen ;)

Rentoa sunnuntaita sinulle toivoo,

-Vilma