So-Up -blogiyhteisö suljetaan 31.1.2020. Kiitos kaikille bloggaajillemme ja lukijoillemme yhteisistä vuosista!

lifestyle

20 x Epäonnistuneimmat kuvat

Haluatko nähdä kuvia, joita en koskaan uskonut julkaisevani?

Tietokoneeni muisti on täynnä kuvia ja vain pieni osa niistä on päätynyt blogin puolelle ja someen. Pidän esteettisyydestä, olen kuvista koko ajan vain tarkempi ja otosten valikoiminen on yksi aikaa vievimmistä ( mutta myös myös mieluisimmista ) vaiheista postausta luotaessa. 

Tällä postauksella haluan kuitenkin rikkoa blogien "täydellisen elämän illuusiota", nauraa itselleni ja näyttää sen, että ei mene aina ihan putkeen täälläkään osoitteessa! Postauksen lopusta löydät pari kuvaa kodistamme, jotka ovat otettu seesteisten blogikuvien jälkeen.

Oletko valmis nauramaan?

Haluatko nähdä kuvia, joita en uskonut koskaan julkaisevani?

epäonnistuneimmat kuvat
epäonnistuneet blogikuvat
...ja mitään en ollut ottanut?

Otimme lokakuussa kuvia Aavarannalla "Katse jalkoihin" -postausta varten. Linkistä pääset kurkkaamaan jatkoon menneet otokset, sillä nämä eivät niitä jostain kumman syystä olleet?! ;) Kysynpä vain, kuinka ihminen voi näyttää noin päihtyneeltä ilman tipan tippaa?

Myös tämä Sisustusmyymälä Turkoosissa seikkaileva bloggaaja näyttää hieman epäilyttävältä ja ilme saa epäilemään oliko juomalasiin sittenkin sujahtanut muutakin kuin vettä? 

Myös tämä Sisustusmyymälä Turkoosissa seikkaileva bloggaaja näyttää hieman epäilyttävältä

epäonnistuneimmat kuvat
epäonnistuneimmat kuvat

 NOSH-emäntä syöksymässä rekkien väliin?

epäonnistuneimmat kuvat

 Entä nämä kaksi viimeisintä...yritin kai olla cool, mutta näytän lähinnä masennukseen vaipuneelta ja kameran eteen pakotetulta, itkuiselta naiselta. Ei sen näin pitänyt mennä! :D Saimme tuolla reissulla onneksi myös vähän pirteämpääkin materiaalia, jota julkaisin muun muassa "Kesäsuunnitelmia" & "Seitsemän syntiäni" -postauksissa.

Alemassa kuvassa olemme päiväreissulla Jyväskylässä ja lähdössä rippijuhliin - kovin edustavana....

Entä voiko karvahuppuun hukkua?

Oikein vetreän näköinen jumppaaja - voisiko joku pyyhkiä tuon tuskaisen ilmeen kasvoiltani? Kuvasimme tunnelmia LIFW -valmennuksen toiselta viikolta.

Ja voiko karvahuppuun hukkua? Jostain kumman syystä postauksessa "Yksinhuoltajan leima" huppu ei ole päässäni...

Kissa vei kielen lisäksi huuletkin? 

Joskus myös kotimme on melko rajussa jamassa, kun olen innostunut syöksymään "kuvailukuplaani". Kuvan keittiöstä räpsäisin "Siemen-pähkinäpallojen" teon ja kuvailujen jälkeen. Ja tämä toinen on napsaistu Star Wars kemujen jälkimainingeista, kun osa ilmapalloista oli jo tippunut seiniltä ja kakusta oli jäljellä se rähmäisin pala.

Joskus myös kotimme on melko rajussa jamassa

Mitäs tykkäsit kurkistuksesta kulisseihin?

- Vilma