So-Up -blogiyhteisö suljetaan 31.1.2020. Kiitos kaikille bloggaajillemme ja lukijoillemme yhteisistä vuosista!

ihonhoito

3 tuotetta, joilla pelastin kuoriutuvan ihoni

Vielä viikko sitten naamastani sai nyppiä ihoa ouhuina suikaleina, kun pintakuivaihoni oli päättänyt heittäytyä erittäin pintakuivaksi!

Otin jo aiemmin elokuussa käyttööni ihon hyvinvointia tukevat rasvahapot, mutta tässä tilanteessa ne eivät riittäneet ja ihoni tarvitsi pikaista pelastusoperaatiota. Olin pitkästä aikaa tilanteessa, kun tuntui, ettei mitkään aiemmin käyttämäni ja testaamani tuotteet tepsineet!

Olin pitkästä aikaa tilanteessa, kun tuntui, ettei mitkään aiemmin käyttämäni ja testaamani tuotteet tepsineet!

kuoriutuvan ihon pelastus, lumene, dr. hauscka
kuoriutuvan ihon pelastus, lumene, dr. hauscka
kuoriutuvan ihon pelastus, lumene, dr. hauscka

Olen kuullut sanonnan, että nainen on naiselle susi, mutta taas kerran olisin valmis heittämään tuon sanonnan romukoppaan. Ilman upean naisen neuvoja nyppisin ihoani edelleen pinsetein ja raapisin päätäni ihmetellen, mitä karmaisevassa kunnossa olevan hipiäni kanssa tekisin. 

Hän vinkkasi minulle useiden muidenkin upeiden naisten tavoin Lumenen Hyarolonitiivisteestä sekä Dr. Hauschka n Rose Day Creamista. Olin hiplaillut tuota Lumenen oranssia putelia jo useat kerrat kaupassa, mutta tällä kertaa tilanteeni oli niin epätoivoinen, että nappasin sen empimättä matkaan. Dr. Hausckan voiteen löysin sen sijaan näppärästi marketin yhteydessä olevasta luontaistuotekaupasta.

Alennuksen innoittamana valitsin ostoskoriini myös Lumenen kirkastavan & kuorivan naamion. Tämän tuote trion kanssa olen elellyt nyt 5 päivää ja uskomatonta, mutta totta, ihoni on jälleen kuin entisensä. En olisi koskaan voinut kuvitella, että saisin hipiästäni sinä tilassa niin nopeasti kelvollisen. Jos siis tuskailet jatkuvasti kuivuuttaan kuoriutuvan ihon kanssa, suosittelen ehdottomasti testaamaan tätä kolmikkoa.

Kuorivaa ja kirkastavaa naamiota voi käyttää noin kerran viikossa. Naamion avulla sain kasvoiltani pois ihon repaleet ja uskon ihoni olleen kuorinnan jälkeen valmiimpi vastaanottamaan muiden tuotteiden ihoa hellivät ainesosat. Hyarolonitiiviste levitetään puhtaalle kasvojen ja kaulan iholle. Tiiviste sekä kirkastaa & siloittaa kasvojen ihoa. Kevyt ruusuvoide levitetään tiivisteen päälle ja kyseinen voide onkin tarkoitettu tasapainottamaan erityisen herkkää ihoa.

Jos siis tuskailet jatkuvasti kuivuuttaan kuoriutuvan ihon kanssa, suosittelen ehdottomasti testaamaan tätä trioa.

kuoriutuvan ihon pelastus, lumene, dr. hauscka

Bonuksena sain viime viikolla toiselta upealta naiselta itselleni aivan uuden vinkin näppylöiden taltuttamiseksi. Apteekista saatava sinkkivoide täppä yöksi näppylän päälle ja that's it. Tämän helpommaksi ei näppylöiden kukistaminen voi muuttua! Ja tämä kikka tehoaa juuri niihin paiseisiin, joihin mustapäärauta ei kykene.

Hintaa näille ostoksille kertyi sinkkivointeineen noin 70e...joka ei ole toki mikään pieni raha, mutta raha, jonka voisin sijoittaa kyseisiin tuotteisiin koska vain uudelleen. Pihistelen mielumin sitten muusta!

Täällä on siis viime viikolla kiinnitetty erikoishuomiota ihonhoitoon ja pyöritelty hyppysissä milloin minkäkin näköistä putelia.Sen lisäksi odotan omega3 postiani, että pääsisin taas nauttimaan päivittäiset annokseni tätä koko kehon ja myös ihon hyvinvointia tukevaa ravintolisää. Olen ollut ilman omega3: sta nyt pari kuukautta ja väitän, että muutokset elimistöni rasvahappotasapainossa ovat jo havaittavissa olossa ja ihossakin.

Onko sulla ollut koskaan vastaavanlaisia haasteita ihon kanssa? Mitkä ovat sun suosikkituotteet liuskoina lähtevän ihon pelastamiseksi?

-Vilma