So-Up -blogiyhteisö suljetaan 31.1.2020. Kiitos kaikille bloggaajillemme ja lukijoillemme yhteisistä vuosista!

kauneudenhoito

4 x PARHAAT KAUNEUSVINKKINI (+ arvonta)

Haluan jakaa teille tässä postauksessa 4 parasta kauneusvinkkiäni! Osa näistä on kulkenut matkassani jo vuosia ja osa vinkeistä on uusia tuttavuuksia.

Itse panostan kauneuteen aika rennolla otteella. Uskon vahvasti sisäisen kauneuden ja itseluottamuksen voimaan, joita ei voi korvata meikein tai merkkivaattein. Nämä vinkit ovat kuitenkin sellaisia, joilla olen saanut lisättyä omaa hyvää oloani itseni kanssa ja ratkaistua kauneuteen liittyviä pulmiani!

Itse panostan kauneuteen aika rennolla otteella

mustapäärauta, ihonhoito, puhdas iho
mustapäärauta, ihonhoito, puhdas iho

1. MUSTAPÄÄRAUTA

Mustapäärauta on yksi ehdottomista favoriteistani ja kulkenut matkassani jo lähes 5-vuotta. Bongasin tämän aikoinaan eräästä nyt jo lopettaneesta blogista ja marssin samantien Body Shoppiin tiedustelemaan tuotetta. En ole varma löytyykö mustapäärautoja enää Body Shopeista, mutta ainakin eri verkkokaupat näyttäisivät myyvän niitä.

Mustapäärautaa suositellaan käyttämään lämpimän suihkun tai mieluiten vaikka saunan jälkeen, kun ihohuokoset ovat auki. Rauta painetaan mustapään / epäpuhtauden päällä ja se muodostaa ihohuokoseen paineen ja puhdistaa sen. Raudan avulla vältyt kasvojen puristelusta epäpuhtailla sormillasi.

kauneusvinkkini, kauneusvinkit, parhaat kauneusvinkit, silmänympärykset
kauneusvinkkini, kauneusvinkit, parhaat kauneusvinkit, silmänympärykset

2. BEBANTHEN EYE SILMÄTIPAT

Olen käyttänyt Bebanthen eye silmätippoja ainoana silmänympärysvoiteenani nyt vuoden päivät (välillä kylläkin unohdin nämä laatikon pohjalle...) . Luin aikoinaan verkosta parfymoori Max Perttulan paljastaneen fb päivityksessään, että nimeomaan Bebanthen eye silmätipat sisältäisivät korkealaatuista säilöntäaineetonta hyaloronihappoa, jota myös ne kaikista kalliimmat seerumit tapaavat sisältää. Laatikollinen yksittäin pakattuja Bebanthen eye silmätippoja sen sijaan kustantaa 12e ja ainakin omasta mielestäni ne ajavat asiansa ihan ok! 

Olen käyttänyt Bebanthen eye silmätippoja ainoana silmänympärysvoiteenani nyt vuoden päivät

swissclinic self tan pads, itseruskettava, kauneusvinkit

3 ITSERUSKETTAVAT LAPUT

Kaunis päivetys on mielestäni aina kiva lisä outfittiin. Viime vuonna kävin suihkurusketuksessa, mutta tänä vuonna olen tukeutunut Swissclinicin Self-Tan Padseihin. Olen onnistunut saamaan tuotteella joka kerta ennätyksellisen tasaisen ja kauniin päivetyksen kasvoilleni. Ja kun kasvoni ovat "päivettyneet", koen että ne hehkuvat aivan uudella tavalla, eivätkä kaipaa esimerkiksi meikkiä lainkaan. Instagamistani @byvilmablog & FB sivuiltani By Vilma voit löytää muuten -20% alennuskoodin näihin, mikäli innostuit tuotteesta! 

the fantastic footmask, foot mask, kauneusvinkkini, kauneusvinkit, parhaat kauneusvinkit,
the fantastic footmask, foot mask, kauneusvinkkini, kauneusvinkit, parhaat kauneusvinkit,
the fantastic footmask, foot mask, kauneusvinkkini, kauneusvinkit, parhaat kauneusvinkit,

4 THE FANTASTIC FOOTMASK 

Uusin tuttavuuteni näiden kauneusvinkkejen listalla on Maybeautyn The Fantastic FootMask. Kauniit jalat ovat mielestäni tärkeät ympäri vuoden, mutta etenkin kesällä nautin siitä, ettei minun tarvitse miettiä ilkeänkö kaivaa varpaita tennareistani. FootMask on jalkahoito, jossa jalkoihin muotoiltujen pussejen annetaan vaikuttaa jaloissa noin 2 tuntia ja tämän jälkeen jalat vain huuhdellaan. Noin 4-7 päivän sisällä jalkojen iho alkaa kuoriutua ja hoito on kokonaan valmis 10 päivän sisällä, kun jalkojen iho on uudistunut. 

Tässä minun parhaat kauneusvinkkin niin kesään kuin ympäri vuodenkin hyödynnettäviksi! 

Löytyikö vinkeistäni sellaisia, joita ajattelit kokeilla? Tai joita olet kenties jo kokeillut?

Haluan myös kannustaa teitä kommentoimaan postauksiani nyt entistä aktiivisemmin tänne blogin puolelle, sillä yhteisömme kommentointia on helpotettu rutkasti.

Kommentointi tapahtuu nykyisin Facebook tunnustesi avulla!

Arvon tätä postausta kommentoineiden kesken 1 kpl The Fantastic Foot Maskeja ( arvo 25e )! Laitetaan arvonta jatkumaan aina blogini 2-v synttäreihin eli 20.6.2018 saakka ! Olisipa mahtia, jos blogini saisi samalla uuden kommentointi enkan ;) 

Onnea arvontaan just sulle ♡

terkuin Vilma

* Swissclinic Self-Tan Pads & The Fantastic Foot Mask saatu blogin kautta