So-Up -blogiyhteisö suljetaan 31.1.2020. Kiitos kaikille bloggaajillemme ja lukijoillemme yhteisistä vuosista!

oma-aika

Äidin omaa-aikaa

Heips vaan!

Se ois viikonloppu taasen ja yli viikko viime postauksesta. Hetkellisesti hiljentynyt postaustahti ei suinkaan johdu siitä, että olisin blogiani unohtamassa, tai etten kiireiltäni kerkeäisi. Olen vaan viimeisten postausten jälkeen kokenut tyytymättömyyttä itseäni kohtaan siitä, etten ole viilannut tekstiäni tarpeeksi ennen julkaisua...vaan vasta sen jälkeen. Jotenkin se on nostanut rimaani kirjoittaa uutta. 

Viime viikonloppu meni lapsivapaan merkeissä, kun poikani oli isällään. Huhheijaa, olen näiden viikonloppujen jäljiltä ainakin pari kiloa painavampi, väsyneempi ja ennen kaikkea köyhempi. Minulla on tapana keskittää shoppailut omalle ajalleni, ja tällä kertaa eksyin ensimmäistä kertaa Joensuussa sijaitsevaan HB Home sisustusliikkeeseen. Apua sanon minä, en tiedä pitäisikö kyseistä paikkaa jatkossa välttää vai nimenomaan keskittää käyntini sinne. Mutta siis, kyseessä on sisustajantaivas! Kotiutin liikkeestä uudet, kuvassakin näkyvät käsipyyhkeet, joita en ole edes raaskinut käyttää. Käsipyyhkeet odottavat sitä, että saan wc:n siivottua 100%, jonka jälkeen ne on kiva sinne ripustaa. Valikoin HB Homesta Gantin käsipyyhkeet harmaan ja hempeän pinkin sävyissä. Sointuvat aika kivasti yhteen :)

 Toinen liikkeestä löytämäni ihanuus oli kuvassakin näkyvä viltti, joka on ollut koko perheen kovassa käytössä päivittäin. Viltti on aiheuttanut kinaakin siitä, kuka sen saa. Viltti on niin pehmeä, lämmin, muhkea ja sopii hyvin olohuoneemme sisustukseen. Edellinen musta-valkea viltti oli aika "kova" väreiltään. Myös Iita (koira) on vilttiin tolkuttoman rakastunut. Onnistunut ostos siis, eikö?!

Viime viikonloppuna kävin myös kahvilla itsekseni, näin ystäviä, join vähän viiniä ja söin kaikkea muuta kuin kotiruokaa. Kutsuisin edellistä viikonloppua irtiotoksi omaan elämään. Nyt olen kuitenkin äärettömän onnellinen siitä, että seuraavat viikonloput saan viettää taas poikani kanssa. Jotenkin rentoudun näinä viikonloppuina kaikista parhaiten, perus siivousten ja kotitöiden lomassa, yhdessä ulkoillen ja saunoen. Tekee hyvää silloin tällöin viettää omaa-aikaa, mutten kaipaa sitä kovinkaan usein. Uskon/tiedän, että hohto viime viikonlopun tapaisesta shoppailu-, viininmaistelu-, ruokaöverit meiningistä katoaisi hyvinkin pian, jos se toistuisi joka viikonloppu.

Tänään suuntaan ihonpuhdistukseen, ja otan ensimmäistä kertaa elämässäni volyymiripset. Tavallisia ripsienpidennyksiä olen ottanut säännöllisen epäsäännöllisesti, mutta nyt niistäkin alkaa olla jo aikaa. Arjen luksusta <3 Myös kummipoikani täyttää tänään 4v, joten saadaan juhlistaa häntä , kivaa!

-Vilma