So-Up -blogiyhteisö suljetaan 31.1.2020. Kiitos kaikille bloggaajillemme ja lukijoillemme yhteisistä vuosista!

treeni

Äiti TREENAA + huippu alekoodi Kuntokeskus Energylle

Kun yhteistyö Kuntokeskus Energyn kanssa varmistui, on hyvä aika vilauttaa kotisaliani myös täällä blogin puolella. Olen jumppaillut Energyllä epäsäännöllisen säännöllisesti jo vuodesta 2014. Tänä keväänä hommasin salikortin ja huhtikuu tuli treenailtua reippaasti. Perheen/ työn & salin yhdistämisestä kirjoittelin lisää tänne ja huhtikuun treeneistä voit lukea lisää täältä.

Syy miksi olen tykästynyt Energyyn, on se, että me voidaan mennä sinne milloin halutaan ja koko perheen voimin. Sali ei ole profiloitunut selkeästi miesten tai naisten saliksi, vaan siellä viihtyy porukka vauvasta vaariin ja sieltä löytyy kaikille kaikkea. Myöskään pojalle ei tarvitse miettiä hoitajaa treenien ajaksi, vaan 6-v. hengailee mielellään salin lapsiparkissa. Tämä, jos mikä helpottaa perheellisen salilla käyntiä kummasti.

Syy miksi olen tykästynyt Energyyn on se, että me voidaan mennä sinne milloin halutaan ja koko perheen voimin

byvilma, kuntokeskus energy, rantakylä, äiti treenaa
byvilma, rantakylä, joensuu, kuntokeskus energy, juoksumatot
byvilma, kuntokeskus energy, äiti treenaa, rantakylä, joensuu
byvilma, never skip leg day, rantakylä, kuntokeskus energy, joensuu, äiti treenaa

Haluaisin postausteni kautta innostaa salille myös niitä ihmisiä, jotka kokevat kuntosalit itselleen vieraaksi

Nyt pääset blogini kautta seuraamaan, mitä tapahtuu, kun treenaan kolmijakoista ohjelmaa (= viikossa kropan läpi kolmessa osassa) 7 viikon ajan. Otin aloituskuvat kropasta, joita on mukava verrata haasteen lopuksi otettuihin. Haluaisin postausteni kautta innostaa salille myös niitä ihmisiä, jotka kokevat kuntosalit itselleen vieraaksi. Tai toivottavasti voin esimerkilläni näyttää, ettei salilla käynti ole rakettitiedettä, eikä elämästään tarvitse tehdä fitnessmallin elämää saavuttaakseen tuloksia. Jo yksikin kerta salilla saa olon fressimmäksi ja mielen virkeäksi.

Tässä sulle testattavaksi mun helppo ja tehokkaaksi todettu jalkatreeni. Tästä treenistä tykkään usein aloittaa saliohjelman.

Helppo & tehokas jalkatreeni

Alkulämmittely// 10min juoksumatolla

3 x 10-12 Kyykky Smithissä 

3 x 10-12 Prässi yhdellä jalalla

3 x  8-10  Polven ojennus laitteessa 

3 x 10-12 Maastaveto suorinjaloin

3 x 12 Selän ojennus painon kanssa

2 x 10-14 Pohkeet Smithissä 

Lopuksi tykkään tehdä vatsoja 3 x 1 min lankku + eri variaatioita vatsoista fiiliksen mukaan

Treenin lopuksi on hyvä tehdä lyhyet venytykset ja myöhemmin kotona perusteellisemmat. Tässä mulla kohta, jossa pitäisi petrata!

Miltäs jalkatreeni sinun silmääsi näyttää? Mulle tää on ihan lemppari ja sen tekemiseen menee minulta noin tunti.

Postauksen kuvat on otettu Kuntokeskus Energyltä Rantakylästä, jossa useimmiten käymme. Eikö ole hulppeaa ja niin siistiä

byvilma, joensuu, rantakylä, kuntokeskus energy, äiti treenaa
kuntokeskus energy, by vilma, rantakylä, äiti treenaa
byvilma, rantakylä, kuntokeskus energy, pukuhuone, äiti treenaa
byvilmablog, kuntokeskus energy, treenit, äiti treenaa

Postauksen kuvat on otettu Kuntokeskus Energyltä Rantakylästä, jossa useimmiten käymme. Eikö ole hulppeaa ja niin siistiä <3 Myös Keskustan Energy on tullut tutuksi ja joku kesäinen päivä poikkean Ylämyllyn Energylle testailemaan ulkosalia. Se onkin ihan uus juttu mulle! 

Olisiko sinusta kiva kokeilla Kuntokeskus Energyn palveluja? 

Jos vastasi kyllä, niin pikapikaa ostamaan blogini nimellä BYVILMA itsellesi puoliksi ilmainen kokeilukuukausi Energylle. 35 eurolla saat käyttöösi Rantakylän, Keskustan & Ylämyllyn salit & ryhmäliikunnat! Ja huom, tämä kokeilukuukausi ei sido sinua pidempi aikaisiin sopimuksiin ;) Saattaa kylläkin aiheuttaa jumppakärpäsen pureman. 

Treeni-intoa toivotellen

-Vilma

* Postaus yhteistyössä Kuntokeskus Energyn kanssa