So-Up -blogiyhteisö suljetaan 31.1.2020. Kiitos kaikille bloggaajillemme ja lukijoillemme yhteisistä vuosista!

lifestyle

Ajatusten virtaa ja viikonlopun fiiliksiä

Ahh mikä ihana aamu tänään <3 Koko perhe kasassa, ei kiire minnekkään, lastenleffaa, saunan lämmitystä ja amerikkalaisia pannukakkuja (kannattaa testata, ja reseptiäkin voisin laittaa jakoon joskus...) Nautin! Nautin myös tästä blogin kirjoittamisesta, jotenkin tää tyhjentää päätä juuri sopivasti :)

Viikonloppuna tuli vietettyä vanhimman kummipoikani 12-vuotis synttäreitä, luiskahdettua lasillisille ystävien kanssa ja haettua poikani takaisin syysloman vietosta <3 Ensi viikonloppuna olisi jo Halloweenin vuoro,ja se miten sitä sitten lopulta "juhlistamme", on vielä hiukan hakusessa. Arki on valitettavasti kumonnut ajatukset isommista lastenkekkereistä, mutta onneksi tiedän poikani osaavan ottaa ilon irti myös pienemmistä kemuista. Ehkä kutsumme muutaman kaverin ja järkkään pöytään hyytäviä herkkuja & ohjelmaksi hohtavien luurankojen piilotusta. 

Myös Pompin lähetys saapui perjantaina, ja olen kyllä niin tyytyväinen. Sovitimme vaatteet eilen, ja kaikki olivat oikean kokoisia ja niin cooleja! :D Oliko lapsille näin kivoja kledjuja, kun me olimme lapsia? Itse ainakin kuljin naapurin kummin serkun vanhoissa vetimissä vuodesta toiseen. Noin 10-vuotiaasta eteenpäin siitä jollain tasolla kärsinkin, vanhempien ymmärtämättä asiaa lainkaan. Ehkä se onkin yksi syy, miksi tahdon vähän katsoa missä vaatteissa tuo oma poikani kulkee?! Tällä hetkellä hän toivoo kovasti nahkatakkia, tai on oikeastaan toivonut jo aika pitkäänkin. Zaran valikoimissa oli tosi kivan näköisiä nahkatakkeja pojille, mutta jäin vielä miettimään asiaa...olisiko teillä jotain vinkkejä?

Sellaiset lyhyet kuulumiset tällä kertaa <3  Toivottavasti teilläkin on ollut mukava viikonloppu ja osa on varmasti päässyt myös nauttimaan syyslomasta! Meidän perhe lomailee seuraavan kerran vasta jouluna, mutta onneksi siihen ei ole kovin pitkä aika enään! Nyt lounaan kimppuun ja happi hyppelylle!

-Vilma