So-Up -blogiyhteisö suljetaan 31.1.2020. Kiitos kaikille bloggaajillemme ja lukijoillemme yhteisistä vuosista!

iho

Arkista ihon hemmottelua

Huomenta sunnuntaiaamuun <3

Multa on viime aikoina kyselty usein, miten ihmeessä ehdin ja jaksan töiden lisäksi hoitaa perhearjen, bloggailla ja vieläpä opiskellakin.

Syitä lienee monia, mutta koen jaksavani oikein hyvin. Ainakin luulen oppineeni hetkessä elämisen jalon taidon. Lisäksi huolehdin itsestäni ja ruokavaliokin on liene ihan ok. Lapseni alkaa olla myös suht "iso" sekä omatoiminen ja mieheni osallistuu arjen pyöritykseen. Tärkeänä pidän myös sitä, että muistan aika-ajoin hemmotella itse itseäni. 

Syitä lienee monia, mutta koen jaksavani oikein hyvin. Ainakin luulen oppineeni hetkessä elämisen taidon

byvilma, tuoreet kukat

Olen huomannut, kun pidän huolta itsestäni, olen parempi myös muille

Itsensä hemmottelun ei tarvitse olla kuin tuoreet kukat maljakossa, uusi lehti ja kuppi parempaa kahvia tai vaikka piristävä lenkki aurinkoisessa kevätsäässä. Näillä pienillä jutuilla pidän mieleni virkeänä, ja saan voimaa niin arjessa jaksamiseen kuin opiskelujen haasteisiin. Olen huomannut, kun pidän huolta itsestäni, olen parempi myös muille. Suosittelen kokeilemaan ;)

byvilma, the incredible pore mask, iho
byvilma, iho, the incredible pore mask
byvilma, the incredible pore mask

Usein hemmottelen itseäni myös erilaisin naamioin tai jalkakylvyin. Ne ovat edullinen ja nopea tapa "nousta arjen yläpuolelle" ja poiketa totutusta päivien kaavamaisuudesta. Nyt keväällä olen käyttänyt etenkin syväpuhdistavia the Incredible Pore Mask kasvonaamioita saadakseni kesäksi parhaan mahdollisen ihon. 

Te jotka olette lukeneet blogiani pidempään, tiedättekin, että olen tavoitellut "täydellistä ihoa" jo vuosia. Postailin arkisista ihonhoitorutiineistani lisää tänne. Nämä listaamani rutiinit pitävät sisällään myös säännöllisen ihon syväpuhdistuksen, johon tämä Pore Mask on juuri sopiva täsmä tuote. Pore Maskin avulla ihoni vapautuu niistä ei toivotuista epäpuhtauksista pienentäen samalla ihohuokosiani. Etenkin poskieni ihosta on tullut tavanomaista sileämpi aloitettuani naamion käytön.

The Incredible Pore Maskin käyttö on ollut helppoa. Levitän naamion puhdistetulle iholle ja annan naamion kuivua kasvoille noin 15-30 minuutin ajan. Mikä mainio hetki selailla uusimmat Me naiset tai tehdä samalla vaikka hemmotteleva jalkakylpy. Lopuksi pesen kasvoni runsaalla lämpimällä vedellä.

Syväpuhdistavan naamion jälkeen ihoni on sileä, mutta kaipaa myös runsaan kosteutuksen. Ethän sinäkään unohda tätä loppusilausta? On kiva mennä nukkumaan, kun kasvot on hoidettu ja iho kiittää. Myös meikit levittyvät seuraavana aamuna kauniimmin hoidetulle ja puhtaalle iholle. 

On kiva mennä nukkumaan, kun kasvot on hoidettu ja iho kiittää. Myös meikit levittyvät kauniimmin hoidetulle ja puhtaalle iholle

byvilma, iho, the incredible pore mask
byvilma, kukat
byvilma, the incredible pore mask

Mikäli haluat hemmotella itseäsi kuten minä ja kaipaat tuotetta, joka syväpuhdistaa ihosi jo ensimmäisellä hoitokerralla, voin suositella tätä Pore Maskia myös sinulle :) Voit tilata The Incredible Pore Maskit blogini kautta alennettuun hintaan, kun kurkkaat tänne ja käytät -30% oikeuttavaa alekoodia vilmapore

Toinen vaihtoehto kotiuttaa maskit on kokeilla onneasi, ja osallistua IGssä @byvilmablog tilillä järjestettävään arvontaan, jossa voit voittaa 2kk maskit itsellesi testiin <3 

Muistatko sinä pitää huolta itsestäsi? Vai pidätkö itsensä hemmottelua turhamaisena? Niin ja mitäs tykkäät mun typerästä kuvasta naamio kasvoilla :D 

Tällaisia hemmottelu- &kauneusterveisiä tällä kertaa <3

Pitäkää huolta itsestänne, olette ansainneet sen <3

-Vilma

*The Incredible Pore Maskit saatu blogin kautta