So-Up -blogiyhteisö suljetaan 31.1.2020. Kiitos kaikille bloggaajillemme ja lukijoillemme yhteisistä vuosista!

arki

ARKI ja ahdistus asunnosta

Heipsan ♡

Meillä alkoi viime viikolla arki! 

Ilokseni voin todeta, että pojalla on mennyt ensimmäiset päivät koulussa paremmin kuin hyvin! On ollut kiva, kun opettaja on laittanut päivien sisällöstä viestiä & kuulumisia ja lapsi itse on innoissaan koulusta.

Myös omat työt käynnistyivät ja on ollut kiva päästä taas arkirytmiin kiinni! Olen myös hurjan onnekas, kun olen saanut niin parhaat työkaverit. 

Nyt kuitenkin paluu kotipaikkakunnalle on tuntunut niin hyvältä, että tuohon kodiksi ostettuun asuntoon emme tule palaamaan

jyväskylä asunto, kolmio myynnissä, asunto jyväskylässä, 40740
jyväskylä asunto, kolmio myynnissä, asunto jyväskylässä, 40740
jyväskylä asunto, kolmio myynnissä, asunto jyväskylässä, 40740

No mutta, koska elämä on elämää, niin eihän kaikki vain olla ruusunpunaista, vaan aina jonkin on vähän hierrettävä. Kai se kuuluu tähän juttuun!? Blogiani seurailleet saattavat muistaakin, että mainitsin täällä omistavani asunnon Jyväskylästä, jossa ajattelin jossain vaiheessa viettää loppu elämäni. Nyt kuitenkin paluu kotipaikkakunnalle on tuntunut niin hyvältä, että tuohon kodiksi ostettuun asuntoon emme tule palaamaan. 

Samaan syssyyn kun arki pyörähti käyntiin, irtisanoivat vuokralaiset sopparin. Siitäpä alkoi melkoinen jahkailu myydäkkö vai vuokratakko asunto uudelleen. Nyt päädyin vuokraamaan asunnon loppuvuodeksi määräaikaisesti ja laittamaan sen yhtäaikaa myyntiin. Kaikki ei olisi ehkä niin ahdistavaa, jos tämä kaikki olisi tuttua, mutta olen asioissa niin keltanokka, että selvitettävää ja tutkittavaa riittää. 

Nyt etsin hinta-laatusuhteeltaan parasta välittäjää ja pidän peukkuja yötä päivää pystyssä, että joku näkisi asunnossa sen saman ihanan kodin kuin minä aikoinani ja haluaisi ostaa asunnon

Nyt etsin hinta-laatusuhteeltaan parasta välittäjää ja pidän peukkuja yötä päivää pystyssä, että joku näkisi asunnossa sen saman ihanan kodin kuin minä aikoinani ja haluaisi ostaa asunnon. Mikäli asunto ei löydä uutta omistajaa, jatkan sen vuokraamista vuoden vaihteesta alkaen.

Jo se, että minulla on nyt jokin suunnitelma, tuntuu hyvältä ja eiköhän kaikki lopulta pääty niinkuin on tarkoitettu. 

Halusin avata tilannetta, koska tuntuisi jotenkin teennäiseltä sivuuttaa aihe blogissa, sillä se on ollut mieleni päällä vahvasti viime viikot ja yksi syy blogini hetkelliselle hiljenemiselle.

Ensi viikolle olen valmistellut postausta lemppari tuorepuuroistani & washiteippailusta lastenhuoneeseen, joten pysyhän kuulolla! ;)

Ja jos tiedät ihmisen joka saattaisi innostua kauniisti remontoidusta kerrostalokolmiostani Jyväskylässä, niin saa vinkata  ♡ Myös kaikki asunnon myymiseen liittyvät vinkit ja erot kiinteistönvälittäjissä kiinnostavat !

-Vilma

Postauksen kuvat ovat 5-vuotta sitten Jyväskylässä asunnolla otettuja.