So-Up -blogiyhteisö suljetaan 31.1.2020. Kiitos kaikille bloggaajillemme ja lukijoillemme yhteisistä vuosista!

kauneus

ARKIMEIKKI & kurkistus meikkipussiin

Viimeisimmästä meikkipostauksesta on jo tovi, joten nyt olisi hyvä hetki kurkistaa päivittyneen meikkipussin uumeniin ja paljastaa tämänhetkisen arkimeikkini luottotuotteet.

Postailin meikkituotteistani viimeksi kesällä 2017 - osa tuotteista on mennyt vaihtoon, mutta jotain vanhaakin sieltä löytyy. Pitkäaikainen tavoitteeni on ollut löytää mahdollisimman hyvät tuotteet, joiden avulla pakkelin määrää ei tarvitsisi lisätä, vaan pikemminkin vähentää ja keventää.

Pitkäaikainen tavoitteeni on löytää mahdollisimman hyvät tuotteet, joiden avulla pakkelin määrää ei tarvitsisi lisätä vaan pikemminkin vähentää ja keventää.

arkimeikki, arkinen meikki, makeup
byvilma, arkimeikki, meikki, makeup, meikkipussi, arkinen meikki., lumene
arkimeikki, arkinen meikki, makeup, lumene, nordic nude
arkimeikki, arkinen meikki, makeup

Ennen meikkaamista levitän kasvoille aina kasvovoiteen. Tällä hetkellä käytössäni on Lumenen Lähde päivävoide - perus hyvä tuote. 

Meikkipohja:

Meikkipohjan teen kevyellä Lumenen sävyseerumilla - näin saan kasvoille hehkua - eikä ihoni näytä ylipakkeloiduilta.

Tummat silmänaluset häivytän Lumenen Nordic Chic peitevoiteella. 

Contour paletin käyttö on jäänyt vähemmälle ja tällä hetkellä tykkään korostaa poskipäitä, kulmaluuta & nenänvartta Lumenen rosan värisillä valopisaroilla. Jos meikkaan huolellisemmin, tykkään lisätä valopisaran myös amorinkaarelle muotoilemaan ylähuultani. 

Puuterina käytän niin ikään myös Lumenen tuotetta. Nordic Nude irtopuuteri on kevyt, mutta meikin hyvin kasvoilla pitävä perinteinen väritön irtopuuteri.

Se, että meikkipohjani koostuu 100% Lumenen tuotteista ei ole sattumaa - Lumene on osoittautunut hinta-laatusuhteeltaan oivaksi valinnaksi. Kokeilin myös edullisempia merkkejä alkutalvesta, mutta sain ihoni niillä kurjaan kuntoon, jonka jälkeen hankin meikkipussiini Lumenelta perus hyvät luottotuotteet. 

Kulmat:

Kulmani 3D-kestopigmentoitiin syksyllä 2017 ja ne ehkä vaatisivat vielä toisen vahvistuksen. Kulmat ovat minulle tärkeät, mutta kestopigmentoinnin myötä olen saanut jättää niiden meikkaamisen vähemmälle. Toisinaan tykkään vahvistaa 3D-kulmiani Anastasia Beverlyhillsin erittäin laadukkaalla & riittoisalla DipBrow Pomadella. Hyvä sivellin takaa tarkan jäljen.

Toisinaan tykkään vahvistaa 3D-kulmiani Anastasia Beverlyhilssin erittäin laadukkaalla & riittoisalla DipBrow Pomadella

arkimeikki, byvilma, arkinen meikki, sensai
arkimeikki, arkinen meikki, makeup
byvilma, arkimeikki, arkinen meikki

Silmämeikki:

Viime kuukaudet olen ollut ilman volyymiripsiä, mutta huomenna menen laitattamaan uudet ripset Kauneushuone Tiina-Marille. Volyymit ovat vain niin ihanat kaikessa helppoudessaan. Ripsitauolla olen käyttänyt Sensain ripsiväriä. Sensain hienous piilee siinä, että se huuhtoutuu silmiltä vain yli 38 asteisella vedellä - muttei tahriinnu esimerkiksi vuotavista silmistä.

Kyseessä on siis ripsiväri, joka ei ole vedenkestävä - mutta ripsiväri kestää sateet, kyyneleet ja yllättävät roiskeet. Hyvä tuote minulle, jonka silmät vuotavat jo pienestäkin auringonpaisteesta tai viimasta. Miinusta Sensaille annan hieman paakkuuntumiseen taipuvasta lopputuloksesta.

Eyelinerina käytössäni on edullinen löytö Essence Cosmeticsilta - tämä 2,5e vedenkestävä eyeliner vetää täysin vertoja kalliimmille vastineilleen. 

Kyseessä on siis ripsiväri, joka ei ole vedenkestävä - mutta se kestää sateet, kyyneleet ja yllättävät roiskeet.

arkimeikki, arkinen meikki, makeup
meikki, arkimeikki

Tämän arkisen meikin tekemiseen minulta kuluu noin 15 minuuttia ja sipaisen sen kasvoilleni aamuina, jolloin ylimääräisiä minuutteja liikenee. Kiireisimpinä aamuina liikenteeseen lähdetään pelkällä seerumilla, puuterilla ja ripsivärillä. 

Miten sinä meikkaat arkena? Löytyykö käytöstäni myös sinulle tuttuja tuotteita?

- Vilma