So-Up -blogiyhteisö suljetaan 31.1.2020. Kiitos kaikille bloggaajillemme ja lukijoillemme yhteisistä vuosista!

hiukset

Bad face day

Huomenta keskiviikkoon!

Tänään minulla on sekä bad hair day, että bad face day, argh mikä yhdistelmä. Kaikki ovat taatusti kuulleet bad hair daysta... toiset kärsivät siitä useammin kuin toiset. Minä kärsin siitä kerran viikkoon urakalla ja olen alkanut väistämättä tyytyä ponnariin ja hiukset auki vaihtoehtoon. Minä siis välttelen huonoa hiuspäivää yrittämättä yhtään mitään kivempaa hiuksilleni. Mitä enemmän hiuksiani yritän laittaa, sitä kamalammat ne usein ovat. Olenkin tosissani miettinyt hiusteni lyhentämistä radikaalisti. Mitä iloa pitkistä hiuksista on, kun niiden omistaja ei niille osaa mitään tehdä. Pitkät hiukset ovat myös aika tyyriit hoitaa ja kampaajalla käynti ei hivele kukkaroa.

Tänään kärsin kuitenkin myös bad face daysta. En tiedä onko bad face day vain minun ongelmani, mutta se on todella vittumainen

Tänään kärsin kuitenkin myös bad face daysta. En tiedä onko bad face day vain minun ongelmani, mutta se on todella vittumainen. Kävin suihkussa ja yritin tapella hiuksiani kuosiin suoristimella ja erilaisilla suihkeilla, kun pääsin naamani kimppuun, oli pinna jo aika kireällä. Kaikki normaalit toimenpiteet kosteusvoiteineen, silmänympärysvoiteineen suoritettu, ja kaikki muut etapit kuten aina ennenkin. Silti lopputulos ei miellytä, kulmakarvoista tuli eriparia, silmät ovat turvonneet ja rajaukset suttuiset. Miksi kaikki tämä yhteen aamuun?! Vietin peilin ääressä puolet enemmän aikaa kuin yleensä, että saisin lopputuloksesta edes siedettävän ja että voisin elää päivän naamani kanssa sitä pussiin työntämättä. Olenko ainut joka kärsii myös bad face daysta?! 

 
ps. Postauksen kuva ei ole tältä aamulta, tänään en ota selfieitä ;D
 
- Vilma