resepti

By Vilma 3 vuotta & herkullinen resepti banaanilettuihin

Tänään, tasan kolme vuotta sitten tuli postattua by Vilma blogin ensimmäinen postaus!

Vatsassa kihelmöi ja jännitti, kun kerroi miehelleni, mitä olinkaan mennyt tekemään! Ja nyt blogi täyttää jo kolme vuotta!

Myös Instagramin päivittäminen on tullut merkittäväksi osaksi tätä kokonaisuutta

banaaniletut, ton-ton-ton letut, terveellinen herkku, maidoton, gluteeniton, sokeriton
banaaniletut, ton-ton-ton letut, terveellinen herkku, maidoton, gluteeniton, sokeriton

Onpa kiva, kun nyt 3 vuoden jälkeenkin voin todeta, että rustattavaa on riittänyt ja lista postausideoista tuntuu vain kasvavan vuosien varrella.

Myös Instagramin päivittäminen on tullut merkittäväksi osaksi tätä kokonaisuutta ja mikäli tykkäät seurata meininkejäni mahdollisimman reaaliaikaisesti ja päivittäin, niin kannattaa ottaa seurantaan tilini @byvilmablog. Aika-ajoin olen hairahtunut pohtimaan, pitäisikö siirtyä tekemään vain Instagramia. Pohdintojeni jälkeen päädyn aina kuitenkin siihen lopputulemaan, että tämä perinteinen blogi Instagramin rinnalla toimii hyvin! Ja saahan tänne tallennettuja vinkkejä, fiiliksiä ja kokonaisuuksia jotenkin vähän eri vinkkelistä.

Mutta koska postaus on synttäripostaus, kuuluu asianmuikaisesti juoda kuppi kahvia ja herkutella! Jokos arvasit aiemmista kuvista, mitä ajattelin kuvien aineksista väsäillä?

Oliko huulillasi kenties banaaniletut? -  Sillä kyllä, juuri niitä näillä synttäreillä herkutellaan!

Simppelein banaanilettujen ohje jonka tiedän on kaiken lisäksi sokeriton, maidoton sekä gluteeniton! On ollut suorastaan vääryys, etten ole jakanut ohjetta tänne aiemmin! Asia on nyt kuitenkin korjauksessa.

Tässäpä siis resepti näihin TON- TON -TON lettuihin, joiden taikina on tosiaan maailman helpoin surauttaa blenderissä paistoa vaille valmiiksi!

On ollut suorastaan vääryys, etten ole jakanut ohjetta tänne aiemmin!

banaaniletut, ton-ton-ton letut, maidoton, gluteeniton, sokeriton
banaaniletut, ton-ton-ton letut, maidoton, gluteeniton, sokeriton
banaaniletut, ton-ton-ton letut, maidoton, gluteeniton, sokeriton
banaaniletut, ton-ton-ton letut, maidoton, gluteeniton, sokeriton

Banaaniletut 

(4 lle - tästä määrästä syntyi noin 4 isoa lettua)

3 banaania

3 kananmunaa

1 tl vaniljajauhetta

Paistamiseen  kookosöljyä.

Pilko banaanit blenderiin ja riko munat joukkoon. Aja banaanit ja kananmunat blenderissä tasaiseksi taikinaksi ja lisää vaniljajauhe. Annostele taikinasta lettuja kuumalle paistinpannulle kookosöljyyn paistumaan. Parhaiten onnistut, kun käytät paistamiseen pientä lettupannua, mutta voit paistaa taikinasta myös isompia lettuja, kuten minä tein.

Kookosöljy antaa lettuihin mukavan maun, jonka vuoksi suosin sitä banaanilettuja paistaessa!

Itse täytin letut soijavaahdolla sekä tuoreilla marjoilla - loistava kombo, etten sanoisi!

Tässäpä siis ihana herkku paistella vaikka juhannukseksikin! Myös aiemmista synttäripostauksista löytyy hyvät idikset juhannuksen kahvipöytään. Blogin 1 veillä väsäsin kielen vievän banoffeen ja viime kesänä paistoin 2-vee juhlien kunniaksi mehevän porkkanakakun

Onko banaaniletut sulle tuttu juttu jo? Entä oletko testannut aikaisempia blogisynttäreillä jakamiani reseptejä?

terkuin,

Vilma

ps. Tänään ratkeaa myös korealaisten kangasnaamioiden arvonta! Voittajalle ilmoitetaan voitosta henkilökohtaisesti! ♡ Kiitos kaikille osallistuneille!