So-Up -blogiyhteisö suljetaan 31.1.2020. Kiitos kaikille bloggaajillemme ja lukijoillemme yhteisistä vuosista!

sisustus

DIY: Kaupunkisilutetti lastenhuoneeseen washiteipillä

Täällä ollaan vaihteeksi innostuttu duunailemaan kotia uuteen uskoon. Poika alkoi tuumia kesän lopulla, että hänen huoneensa on liian tyttömäinen ja iso parvisänkykin alkoi tökkiä niin nukkujaa kuin minuakin. 

Parvisängystä hankkiuduttiin eroon FBn kirpparilla ja Teippitarhalta laitettiin tilaukseen mustaa washiteippiä. 10 metriä mattamustaa teippiä kustansi postikulujen kanssa 5,5e. 

Washiteippi oli minulle uusi tuttavuus. Jännitin jättääkö se seiniin jälkiä ja riittääkö teippi suunnittelemaani siluettiin. Molemmat murheet olivat turhia, sillä teippiä sai korjailla vaikka kuinka, ja se irtosi hienosäädössä helposti jälkiä jättämättä. Teippi myös liimautui aina vain uudestaan ja uudestaan, kun muokkasin kaupunkisiluettia mieleni mukaan. Ihme teippiä, etten sanoisi!

Teippi myös liimautui aina vain uudestaan ja uudestaan, kun muokkasin kaupunkisiluettia mieleni mukaan

lastenhuoneen diy, diy, washiteippi diy, sisustus
lastenhuoneen diy, diy, washiteippi diy, sisustus
lastenhuoneen diy, diy, washiteippi diy, sisustus
lastenhuoneen diy, diy, washiteippi diy, sisustus

Nyt huoneeseen on mietinnässä sänky. Olisiko se sänky päädyillä vai runkopatjasänky? Koulupöytää ei huoneeseen yritetäkään mahduttaa, sillä se veisi liikaa tilaa muutenkin naftista huoneesta. Läksyjen teko on sujunut mutkitta myös keittönpöydän ääressä.

Poika itse haaveilee erilaisista "lego julisteista" seinilleen ja niitä onkin jemmassa useita. Jos julisteet laittaisi simppeleihin mustiin kehyksiin, eivät ne pomppisi silmille huoneen muuten niin simppelistä ilmeestä. 

Koulupöytää ei huoneeseen yritetäkään mahduttaa, sillä se veisi liikaa tilaa muutenkin naftista huoneesta

Eli siis suunnitelmia ja ajatuksia riittää! Nyt tämä washiteippi idea on saatu toteutukseen saakka, enkä voisi olla tähän 5,5e kustantaneeseen muutokseen tyytyväisempi. Huone on nyt paljon ilmavampi ja selkeästi isomman pojan huone! Tästä pääset kurkkaamaan miltä huoneessa näytti ennen tätä muutosta.

Millaisia juttuja te olette tehneet washiteipillä? Ja mitä muuten pidät huoneen muutoksesta isojen poikien huoneeksi? 

-Vilma