So-Up -blogiyhteisö suljetaan 31.1.2020. Kiitos kaikille bloggaajillemme ja lukijoillemme yhteisistä vuosista!

lifestyle

Elämäni biisit |

Meillä kaikilla on varmasti biisejä, jotka toimivat kuin katapultteina menneeseen.

Biisit liittyvät tiettyihin hetkiin ja tuovat mukanaan muistot yhä uudelleen ja uudelleen. Musiikin voima on mieletön!

Uusien Plantronics kuulokkeideni innoittamana halusin koota postauksen muutamista elämäni merkityksellisimmistä biiseistä ja raottaa hieman stooria niiden takaa.

Musiikin voima on mieletön

plantronics kuulokkeet, uudet kuulokkeet, hyvät kuulokkeet
plantonics, kuulokkeet, bluethoot kuulokkeet, uudet kuulokkeet
plantronics, kuulokkeet, uudet kuulokkeet, bluethoot kuulokkeet

Elämäni biisit:

Hanson - MMBop 

Hansonien MMBop on ensimmäinen biisi, jota muistan fanittaneeni ja sen myötä rakastuin myös yhtyeen 11-vuotiaaseen rumpaliin Zackiin! Kun muut fanittivat Spice Girlsejä ja Backstreet Boyseja, oma sydämmeni sykki salaa Hansoneille. Yritin epätoivoisesti suomentaa biisien sanoja, mutteihan siitä nyt oikein mitään tullut. Ikää minulla itselläni oli huimat 7-vuotta!

Lord Est - Sun vieres on lämmin

Sun vieres on lämmin vie mut aina aikaan, kun olin 18. Olin ihastunut päätäpahkaa erääseen ranttalipoikaan. Asuin mummolassa yläkerran huoneessa ja kuuntelin tätä miettien sen hetkistä ihastustani. Myös muutto Jyväskylään oli järjestelyn alla ja tuntuikin haikelta suunnata 250 kilometrin päähän tuosta uudesta ihastuksestani. Tää biisi vie mut aina mummolan yläkertaan ja noihin fiiliksiin.

Norlan - Sauna Caliente

Oon tykkäillyt aina ja tykkäilen edelleen latino biiseistä. Tää Norlanin biisi liittyy vahvasti vaiheeseen, kun järjestimme kilpaa bileitä ja nuohosimme Jyväskylän yökerhoja. Omalla tavallaan aivan hulvatonta aikaa. Tää Norlanin biisi on niin kamala, että se on hyvä. Olimme ystäväni kanssa kerran Norlanin yökerho keikalla ja pääsimme yleisön joukosta Norlanin taustatanssijoiksi tän biisin ajaksi.  Otettiin hommasta kaikki ilo irti ja backstagella tallensin suttuisia kuvia Norlanista Sonyn pinkkiin puhelimeeni. Reissusta muistona multa löytyy edelleen Norlanin levy! Lähtisinkö lavalle nyt - NO EN TODELLAKAAN! :D Mutta tähän biisiin liittyy siis muistoja, jotka saa mut edelleen noihin kymmenen vuoden takaisiin tunnelmiin!

plantronics, kuulokkeet, uudet kuulokkeet, bluethoot kuulokkeet

Diandra - Paha poika

Vaikken Diandrasta erityisesti pidäkkään, on Diandran Paha poika biisinä mainittavan arvoinen. Kun tää biisi lähtee soimaan, sukellan suoraan mun ja mun miehen ekaan yhteiseen aamuun, kun kuuntelimme musiikkia. Muistan kuin eilisen, kun mieheni kysyi miksei naiset rakastu hyviin poikiin. Kysymys kolahti ja myöhemmin rakastuinkin. 

Sean Paul

Sean Paulilta en voi nimetä yhtä biisiä ylitse muiden sillä fanitan lähes kaikkea tän jäbän tuotantoa. Hyvän fiiliksen musaa, jota voin kuunnella vuodesta toiseen. Sean Paulin olen nähnyt kerran livenä Summer Upeissa ja jos jollekin keikalle voisin ottaa paluun niin sinne menisin. Muun muassa näitä biisejä olen kuunnellut vuodesta toiseen kyllästymättä:  Hey Baby,  Wickedest Style, Press it up... 

Adi L Hasla feat. Pihlaja - Kevät 

Tän hetken lempparibiisi, jota voisin luukuttaa repeatilla aamusta iltaan. Aika näyttää muodostuuko tän biisin ymprille vahvempia muistoja vai kuuntelenko jo ensi viikolla jotain muuta ...

Siinä jotain poimintoja, mitä mun kuulokkeista aina aika-ajoin soi ja millaisiin fiiliksiin noi biisit mua kuljettaa. Nää mun kuulokkeet on muuten tosiaan Plantronicsin langattomat bluetooth kuulokkeet ja ihan korvaamattomat etenkin treenatessa. Kevyet, tyylikkäät, pysyy napakasti päässä ja yhdistyy vaivattomasti puhelimeen. Ihan passelit siis!

Miltä biisilistani sun silmään näytti? Oliko siellä jotain biisejä, joihin myös sulla on jokin linkki? Ja nehän todennäköisesti vie sut aivan toisenlaisiin fiiliksiin kuin mut ...

terkuin,

Vilma

* ) Kuulokkeet saatu blogin kautta