So-Up -blogiyhteisö suljetaan 31.1.2020. Kiitos kaikille bloggaajillemme ja lukijoillemme yhteisistä vuosista!

lifestyle

Entä, jos rahani eivät riitäkään?

Muistatko vielä, kun avasin elokuussa tilannetta Jyväskylän asuntoni suhteen täällä?

Olin tuolloin jotenkin ahdistunut ja ihmeissäni, mitä kämpän kanssa tekisin. Nyt asunnossa on vuoden loppuun vuokralaiset ja asunto on samalla myynnissä Kiinteistömaailmalla. Vaikka tilanne on nyt ok, väistämättä omat ajatukseni ovat siellä vuodenvaihteessa. Mitä sitten, kun vuokralaiset muuttavat pois ja jos asunto ei ole mennytkäään kaupaksi?

Mitä sitten, kun vuokralaiset muuttavat pois ja jos asunto ei ole mennytkäään kaupaksi?

entä jos rahat eivät riitäkään, raha-asiat, raha, bloggaajan rahat
entä jos rahat eivät riitäkään, raha-asiat, raha, bloggaajan rahat

Tiedostan myös, että uusien vuokralaisten saaminen tammikuuksi 2018 voi olla haastavaa, sillä asuntoni on myynnissä 31.12 saakka. En myöskään haluaisi ottaa kämppään ketä tahansa sotkuseppoa asumaan, vaan löytää luotettavat ja parhaat asukkaat.  Niinpä saatan joutua pitämään asuntoa hetken tyhjillään, ja se olisi mun lompakolle kyllä kova kolaus.

Olen joka tapauksessa saanut yöni nukuttua, sillä jos tulen tarvitsemaan hetkellistä lainaa, saan sellaisen järkevillä ehdoilla lainojen kilpailutuspalvelun avulla. Kulutusluoton avulla saisin itse rauhan hoitaa asuntoon kunnon asukkaat, eikä joulukaan menisi makaroonia mussuttaen ja ihmetellen mitähän sitä tekisi, että voisi kuitata Jyväskylän asunnon kuluja (ahh...vaikka tällainen joulu olisikin karmeudessaan ikimuistoisin...apua! ;D )

Näin saisin rauhan hoitaa asuntoon kunnon asukkaat, eikä joulukaan menisi makaroonia mussuttaen ja ihmetellen, mitkähän huonekalut seuraavaksi kodistamme möisin

entä jos rahat eivät riitäkään, raha-asiat, raha, bloggaajan rahat

En ole koskaan ikinä ennen edes harkinnut kulutusluottoa, saatikka pikalainaa, mutta tässä tilanteessa nopeasti saatava, netissä haettava kulutusluotto tuntuisi niin mukavan helpolta hetkelliseen rahantarpeeseen. Saan mielenrauhaa jo siitä, että tiedän sellaisia olevan tarjolla.

Mielenrauhaa tuo myös se, että tiedän Jyväskylän asuntoni olevan tosi kiva, ja vahvasti uskon, että mikäli asunto jää vielä omistukseeni, niin viimeistään helmikuussa 2018 olen löytänyt siihen kunnon porukan asumaan ja saanut kuitattua lainani pois. Tämä on suunnitelmani! Ja näin mun ei tartte panikoida, ahdistua tai muutenkaan stressata turhia ( & saan syödä jouluna hyvin, muutakin siis kuin sitä makaroonia ;) )

Kyllä niillä asioilla on tapana järjestyä. Ja hassua muuten, että usein ne järjestyvät vielä parhain päin, vaikka aluksi tilanne saattaakin tuntua katastrofaaliselta!

Oletko sinä turvautunut koskaan kulutusluottoon tai pikalainaan? Entä, oletko huomannut elämässä saman, kuin minä, että jokin asia saattaa tuntua menevän päin honkia, mutta jälkikäteen katsottuna, olikin juuri parasta, että se meni niin!? Haluan uskoa, että mulle käy tän omistusasuntonikin kanssa juuri näin! 

-Vilma