So-Up -blogiyhteisö suljetaan 31.1.2020. Kiitos kaikille bloggaajillemme ja lukijoillemme yhteisistä vuosista!

perhe

Eskarivuosi päättyi & loma alkoi, jeij!

Heippa!

Tänään meillä on ollut suurten tunteiden päivä. Käytiin pojan eskarilla pullakahveilla ja sanomassa heipat opeille & ryhmälle.

Sen lisäksi, että vihdoin odotettu loma alkoi, myös haikeus ja ikävä nostivat päätään. En ollut äitinä osannut ajatellakaan, kuinka koville eskarin päättyminen tulisi ottamaan. 

Muistan kuin eilisen, kun eskari alkoi ja otin pojasta kuvia reppu selässä pihlajan alla. Nyt kuvien takki on käynyt pieneksi ja myynnissä kirpparilla. Pojasta on kasvanut vuodessa valmis koululainen, mutta milloin tämä kaikki tapahtui? Etenkin tämä kevät on hujahtanut tajutonta vauhtia ja tuntuu kuin lapsikin kasvaisi silmissä.

Muistan kuin eilisen, kun eskari alkoi ja otin pojasta kuvia reppu selässä pihlajan alla

Lahjaksi eskariopelle & hoitajille kokosimme tänä vuonna "kesäsetin"

Kevätjuhlaa juhlimme jo pari viikkoa sitten päiväkodin pihalla. Pienestä sateesta huolimatta juhla oli hieno ja sain olla niin ylpeä äiti. Pitkä juhla, monta esitystä ja lopuksi todistusten jako. Ensimmäinen kysymys todistuksesta lapsella oli "no tuliko hyvät tulokset?!" :D 

Lahjaksi eskariopelle & hoitajille kokosimme tänä vuonna "kesäsetin". Setistä löytyi kivennäisvesiä, kasvonaamioita, lakritseja & huulirasvoja. Toivottavasti lahja piristi saajiaan. Ainakin kivannököinen ja kesäinen combo siitä tuli. Kivennäisvesien tilalla pyörittelin pitkään lasipulloisia siidereitä, mutta kynnys viedä alkoholia eskariin koitui liian suureksi. Tätä ideaahan voi soveltaa rajattomasti ja tehdä juuri omanlaisiaan settejä muistamisiksi.

byvilma, muistaminen eskariopeille, opeille lahja
byvilma, lahja, kesäsetti

Huomaan kuitenkin, että lomamoodiin vaihtaminen vie aikansa ja ensimmäisinä päivinä on tullut touhuttua paljon kaikenlaista

Nyt olemme siis siirtyneet virallisesti kesänviettoon. Huomaan kuitenkin, että lomamoodiin vaihtaminen vie aikansa ja ensimmäisinä päivinä on tullut touhuttua paljon kaikenlaista.

Aloitimme vapaat heti kirpparipaikan pystytyksellä, jonne röijäsin vaihteeksi puoli omaisuutta. Tavarat ilmeisesti lisääntyvät kaapeissamme itsestään... :D Pari kuukautta sitten luulin myyneeni kaiken ylimääräisen ja taas sain tupata takapenkin täyteen vaihtoon menevää.

Tänään illalla tsiikattiin Robinia laululavalla Suomen suven avauksessa. Robin se ei jätä koskaan kylmäksi <3 Kotona piirreltiin ilta Robbarin kuvia ja katseltiin laululavan meininkejä vielä uutisista.

Jokos siellä ruudun toisella puolella lomaillaan? Entä millä fiiliksillä teidän lapsenne sanoi heippoja eskarille? Oliko yhtä haikeat fiilikset kuin täällä, vai enemmäkin riemuisat ja koulua innolla odottavat?

Kurjista säistä huolimatta, tervetuloa kesä <3

- Vilma