So-Up -blogiyhteisö suljetaan 31.1.2020. Kiitos kaikille bloggaajillemme ja lukijoillemme yhteisistä vuosista!

hiukset

Haaveiletko tuuheammasta lookista?

Moikka kaikki ihanat siellä <3

Ja hyvää naistenpäivää, joskin hieman myöhässä toivoteltuna ;)

Me on tosiaan lomailtu tää viikko ja ihanaa on ollut. Kaikkea mukavaa on tullut puuhailtua, ja käytiin eilen illalla vielä hiihtelemässäkin. Pojalle on tullut vauhtia ja taitoa tämän talven aikana hurjasti lisää, ja saa jo itsekin lähes tosissaan suksia. Epäonnisemmasta ja talven ensimmäisestä hiihtokeissistä voit lukea lisää täältä

Mutta jaarittelut sikseen, tänää tulin postaamaan oodia Volumasterille, joka on ollut mun kampauksen pelastaja nyt puol vuotta. Volumaster tyvikohotusraudat ovat tulleet markkoille varmaan viis vuotta sitten, mutta esim. minä en ollut osannut ajatellakaan, kuinka nerokas laite se on.

Tässä teille kuva lähtötilanteesta:

byvilma, volumaster, hiusten kohotus

Jos haluat lisää pitoa kohotukseen, suosittelen tuperaamaan käsiteltyä kohtaa ja suihkuttamaan lakkaa

Käyttö on yksinkertaista ja suht nopeaakin

1. Päällimäiset hiukset kammataan ylös nutturalle, pois raudan tieltä.

byvilma, volumaster tyvikohottaja

2.Alimpien hiusten tyvet käydään läpi osio osiolta kuumennetulla raudalla. Muutama sekunti per hius osio riittää. Volumaster ikäänkuin "kreppaa" tyven.

byvilma, volumaster tyvikohotus, volumaster, obh nordica
byvilma, volumaster obh nordica

3.Jos haluat lisää pitoa kohotukseen, suosittelen tuperaamaan kevyesti käsiteltyä kohtaa ja suihkuttamaan lakkaa.

4.Lopuksi aukaiset päällimmäisten hiusten nutturan. Nämä hiukset peittävät kohotetut kohdat ja voit viimeistellä kampauksen.

byvilma,  volumaster, obh nordica
byvilma, obh nordica, volumaster

Tadaa! Illuusio tuuheammasta tukasta on valmis!

Kohotus kestää hyvin pari päivää ja pidentää mukavasti hiusten pesuväliä

Kohotus kestää hyvin pari päivää ja pidentää mukavasti hiusten pesuväliä, kun tyvi ei ole niin lintassa päänahkaa vasten. Toimii myös lettien ja nutturoiden pohjalle pöyhkeyttä antamaan! Itse olin huolissani pilaako kohottaja säännöllisesti käytettynä hiukseni, ja kyselin asiaa kampaajalta. Hän näki, ettei vaaraa ole, ellei raudalla lähde kiskomaan hiuksia ja muistaa käyttää pohjalla lämpösuojaa.

byvilma, volumaster, obh nordica
byvilma, volumaster tyvikohottaja

Yksi haaste minulla raudan kanssa on ollut, ja se liittyy sen saatavuuteen. En tiedä onko tyvikohottaja nyt niin in- juttu, vai miksi Volumaster oli lähes kaikista verkkokaupoista loppuunmyyty. Mua onnisti, kun laitoin FB:n kirpparille - Ostetaan ilmoituksen ja heti tärppäsi. Säästin myös sievoisen summan rahaa & sain uudenveroisen laitteen oheistarvikkeineen. Uutena Volumasterin hinta pyörii 60e paikkeilla, joka ei ole minusta paha sekään.

Oletko sinäkin kamppaillut lättätukan kanssa kuten allekirjoittanut? Mitkä on sun kikat tai parhaimmat tuotteet hiusten kohotukseen?

Hiusterveisin

-Vilma

ps.Kuvien ripset on muuten taiteiltu Kauneushuone Tiiinamarilla tiistaina. Tuli tosi kivat! Kokeiltiin Cat-eye tyylisiä ripsiä, jotka sopivat tällaiselle tihrusilmäiselle ihmiselle, kuten minä paremmin kuin hyvin. Ripset avaavat silmää myös ulkonurkasta!