So-Up -blogiyhteisö suljetaan 31.1.2020. Kiitos kaikille bloggaajillemme ja lukijoillemme yhteisistä vuosista!

lifestyle

Heinäkuun suunnitelmia & uusia hankintoja lastenvaatekaappiin

Uusi aurinkoinen heinäkuun päivä tuloillaan<3

Myös mies jäi tällä viikolla lomalle, joten pääsemme viimein viettelemään kesälomapäiviä yhdessä. Onkin tuntunut suorastaan epäreilulta, kun olen alkukesän vain kääntänyt kylkeä, hänen kellonsa soidessa viideltä hoputtaen töihin.

Tällä mun pitkällä vapaalla on myös hintansa, joten kaikki kivat heinäkuun suunnitelmat eivät pääsekään toteutukseen saakka. Joensuun ykköstapahtuman Ilosaarirockin taidan nyt skipata säästääkseni Tampereen reissuamme varten. Joskus on tehtävä valintoja, ja nyt kerran vuodessa järkätty kahdenkeskinen viikonloppu veti pidemmän korren. 

Onkin tuntunut suorastaan epäreilulta, kun olen koko alkukesän vain kääntänyt kylkeä, hänen kellonsa soidessa viideltä hoputtaen töihin

byvilma, lastenvaatteet, kesävaatteet lapsille, breden kids

Etenkin pojalle on tullut katseltua ja vähän hommailtuakin kouluvaatetta

Ja vaikka kesää on vielä rutkasti jäljellä, huomaan myös syksyn hiipineen mieleeni muutaman kerran. Etenkin pojalle on tullut katseltua ja vähän hommailtuakin kouluvaatetta. Lastenvaatteiden ostaminen on muuttunut vuosien varrella hiukan haasteellisemmaksi, lapsen oman mielipiteen vahvistuttua vaatteiden suhteen. Enpä olisi arvannut joidenkin vaatteiden olevan jo 7-vuotiaan mielestä nynnyjä! 

Uusin tuttavuus mulle on ollut lastenvaateliike Breden Kids. Tämä virolainen lastenvaateliike valmistaa eettisillä periaatteilla ja hyvillä materiaaleilla kauniita lastenvaatteita. Kivoin yllätys oli puhtaiden arvojen lisäksi liikkeen edulliset hinnat. Olen tottunut, että laadusta joutuu maksamaan, mutta nämä Breden Kidsin Virossa valmistetut lastenvaatteet eivät poikkea hinnoiltaan monienkaan ketjuliikkeiden hinnoista.

breden kids, lastenvaatteet, lasten tyyli, vaatetta lastenkaappiin
byvilma, breden kids, knee patces, polvipaikat, merinovilla pipo
breden kids, lastenvaatteet, lasten tyyli, vaatetta lastenkaappiin
byvilma, breden kids, knee patces, polvipaikat, merinovilla pipo

Olen tottunut, että laadusta joutuu maksamaan, mutta nämä Breden Kidsin Virossa valmistetut lastenvaatteet eivät poikkea hinnoiltaan monienkaan ketjuliikkeiden hinnoista

Erityisen hauska löytö liikkeen valikoimasta olivat nämä silitettävät polvipaikat! (löytyy verkkokaupasta housujen alta viimeisenä) Olisin halunnut tehdä teille postauksen, jossa korjaan niillä rikkoontuneita housuja, mutta valitettavasti ehdin pätkäistä kaikki shortseiksi juuri ennen kesää. Olen varma, että nämä tulevat käyttöön joka tapauksessa nopealla aikataululla. Housujen polvet kun ovat meidän taloudessa ehdottomasti se vaatteiden heikoin lenkki.

Tälle päivälle meillä ei ole sen kummempia suunnitelmia. Illalle sovin treenitreffit kaverini kanssa Energylle, mutta muuten mennään päivä Go with the flow- asenteella.  Tietenkin puuhaa on riittämiin verhojen lyhennyksestä matonpesuun ja kattolamppukin odottaa keskeneräisenä kaapissa. Näitä aurinkosia päiviä tuppaa olemaan vain niin vähän, että haluan ottaa niistä ilon irti nautiskellen tuosta keltaisesta pallosta taivaalla.

Ai niin, ja tässä teille muuten vielä linkki Breden Kidsille. Kantsii käydä kurkkailemassa, sillä just nyt siellä näytti olevan paljon tuotteita alessa :)  Instagramissa arvon huomenna 2 vapaa valintaista Breden Kidsin tuotetta kaikkien osallistuneiden kesken. Jos et ole vielä käynyt ottamassa osaa arvontaan niin @byvilmablog tilitä löydät ohjeet siihen. Pidän teille kaikille peukkuja tasapuolisesti! 

Millainen heinäkuu teillä on tiedossa? Joko teillä on käynyt syksy mielessä ja onko kenties muut hommailleet tuleville koululaisille vaatteita ja tarvikkeita varastoon? Ja löytyykö teiltä lapsia, joille polvipaikat housuihin olisivat tarpeen :D ...musta ainakin tuntuu ettei merkillä ja mallilla ole paljon väliä, kun kaikkien housujen kohdalla lopputulos on sama...

Mukavaa päivää toivottelee

-Vilma

*Kuvien tuotteet saatu blogin kautta