So-Up -blogiyhteisö suljetaan 31.1.2020. Kiitos kaikille bloggaajillemme ja lukijoillemme yhteisistä vuosista!

perhelifestyle

Helmikuun hetkiä

Tänään tulin postailemaan teille oikein tavallisen kuulumispostauksen :)

Tykkään itse lukea pitkään seuraamiltani bloggareilta juurikin niitä arkisia asioita spessujen suositusten ja jonkin aihepiirin ympärille rakentuvien postausten lisäksi. Niinpä haluan myös itse muistaa tarjoilla teille aika-ajoin sitä perhelifestyleä aitoudessaan.

No mutta, mitäs meidän helmikuuhun oikein kuuluukaan... Periaatteessa ei mitään ihmeellistä, mutta siltikin vaikka ja mitä...

byvilmablog, byvilma, joensuu, musta kissa
byvilma, byvilmablog

Helmikuun alussa meille muutti pieni musta kissa, jonka poikani V nimesi Topiksi. Ensin hän tuumasi, että kissa voisi olla Tero, mutta vaihtoi pian nimen Topiin. Nyt Topi on asustanut meillä kolme viikkoa, ja aika touhukas tapaus taitaa olla. Yksi ilta V mietti, olemmeko sittenkin ostaneet musta pantterin. Tälläkin hetkellä tuo kissavauva kiusaa koiraamme Iitaa ja jahtaa tyhjillään olevaa mittakuppia satalasissa pitkin asuntoa...ja juuri nyt hän hyppäsi tiskialtaaseemme...voi apua mikä tyyppi :D Käypä hän säännöllisesti myös tässä keittiönpöydällä ihmettelemässä hommiani, ehkä suihkepullo tosiaan pitäisi ottaa piakkoin käyttöön!

Helmikuussa vietimme myös mieheni synttäreitä ja niistä kirjoittelin lyhyesti tänne. Oli kyllä oikein kivat kemut, joita on vieläkin kiva muistella :) Muuten viikonloppuja on tullut vieteltyä hyvinkin rauhaisissa merkeissä: ulkoillen, kokkaillen, bloggaillen, siivoillen ja kotia sisustellen. Etenkin olohuoneemme sai päivitystä helmikuussa. Seuraavaksi päivitystä kaipaa makuuhuoneemme, joka on kyllä super valju. Ainakin muhkea sängynpääty voisi tuoda haluttua pehmeyttä tilaan.

byvilma, byvilmablog, makuuhuone, joensuu
byvilma, chihuahua, joensuu
byvilma, uusi tukka, joensuulainen perhelifestyle bloggaaja
byvilma, blogi, joensuulainen blogi

Onko muiden perheissä Legoista alkanut muodostua jopa pienimuotoista ongelmaa?

Helmikuuksi laitoin myös tietoisesti harkiten poikani legot lomallle. Legot alkoivat viedä kaikki ajatukset, tilat ja ajan, joten oli ihan hyvä stopata juttu. Legoissa on paljon hyvää, mutta ovathan ne pirun kaupallistettuja ja jopa rajuja eskari-ikäiselle. Legoja peleissä, legoja lehdissä, legoja tv:ssä ja legoja leikeissä...voin myös myöntää, että ehkä itsellänikin on lähtenyt mopo käsistä legojen määrän suhteen...onhan meillä niitä aivan törkeän paljon...! Ja silti koko ajan olisi pitänyt olla saamassa lisää. Näistä asioista olemme nyt helmikuun keskustelleet ja täytyy miettiä, miten tuota Lego hommaa voisi pyörittää terveellä tavalla, etteivät ne valtaisi lapsen ajatuksia ja leikkejä 100%. Onko muiden perheissä Legoista alkanut muodostua jopa hieman pienimuotoista ongelmaa?

Helmikuussa olen laittanut myös ripseni kuosiin ja eilen päivitin myös kampaukseni. Kauneushuone Tiinamarilla ottamani ripset ovat pysyneet tämän kolme viikkoa 95%. Muutaman ripsen olen huomannut irronneen, mutta siltikin  ripset ovat sen verran tuuheat, ettei muuta silmämeikkiä tarvitse! Tästä tykkään! Hiukset taas saivat eilen vähän saksista. Lahonnut latva sai lähteä, ja ilokseni saan todeta, ettei uutta aikaa kampaaalle tarvittu. Kun keltainen latva leikattiin pois, jäi pitkän polkan latvaan kivaa viileän vaaleaa. Tyvi on 10cm omaa väriäni. Mitäs pidät "uusista hiuksistani"?

Tämä viikonloppu on vietetty poitsun kanssa kahden, kun mies on reissussa. Kohta lähdemme mummolaan lounaalle ja päiväkahveille. Myös laskiaismäessä olisi tarkoitus käydä. Taas ilma on mitä kaunein täällä Joensuussa <3 Tänään voisin mennä siitä jopa ihan ulos asti nauttimaan ;)

Tällaista meidän helmikuuhun :) Kuinkas teidän viimeinen talvinen kuukausi on sujuillut? Kuvien neule on muuten eilen kirpparilta kotiutettu, aika kiva löytö, eikös :)?

Sydämmellä 

-Vilma

ps. Lisää hetkiämme voit seurata instagramissa @byvilmablog