So-Up -blogiyhteisö suljetaan 31.1.2020. Kiitos kaikille bloggaajillemme ja lukijoillemme yhteisistä vuosista!

hiukset

Hiustenhoitotuotteet arkeen ja juhlaan

Olen pääsääntöisesti hyvin arkinen hiusten hoitaja ja laittaja. 

Minulle tärkeintä ovat hiuksia ravitseva ja sekä hellivä shampoo sekä kiiltoa antava hoitoaine. Suoristan hiukseni viikottain, joten myös suojaava lämpösuihke ja kampauksen viimeistelevä hiuslakka kuuluvat perustarvikkeisiin.

Olen koko syksyn käyttänyt  parturi-kampaamo Svengistä bongaamiani Affinage Prosfessionalin hiustenhoitosarjan tuotteita, joita kampaaja suositteli testaamaan.

Tuotteiden luonnon raaka-aineiden osuus on yli 90%, joka kuullosti korvaani aika kivalta

affinage professional, kitoko, asp, hair, parturikampaamo svengi ylämylly
affinage professional, kitoko, asp, hair, parturikampaamo svengi ylämylly
affinage professional, kitoko, asp, hair, parturikampaamo svengi ylämylly

Hoitoaine tai pikemminkin hiusnaamio täydentää kombon ylellisiksi arjen tuotteiksi

Kampaaja kertoi Affinage Salon Professionalin olevan Brittiläinen hiustenhoitosarja ammattilaisille ja nyt sitä saa myös Suomesta. Tuotteiden luonnon raaka-aineiden osuus on yli 90%, joka kuullosti korvaani aika kivalta.

Valitsin shampoista ja hoitoaineista  ASP Kitoko uudistavan ja vaurioutuneita hiuksia hellivän shampoon ja tähän kuuluvan hoitoaineen. Shampoo on ollut älyttömän riittoisa ja se pesee hiukseni ilmaviksi elvyttäen samalla käsiteltyjen hiusteni rakennetta. Hoitoaine tai pikemminkin hiusnaamio täydentää kombon ylellisiksi arjen tuotteiksi. 

Muotoilutuotteiden puolelta olen käyttänyt Mode sarjan lämpösuojasuihketta, joka suojaa hiuksiani niin uv säteiltä kuin polttavalta suoristusraudaltakin. Miellyttävä tuoksu, iso ja riittoisa pullo ja kampaamotuotteeksi edullinen 16,9e hinta tekevät Affinagen lämpösuihkeesta kovan kilpailijan lämpösuojasuihkeiden sarjassa.

Work-it lakalla viiimeistelen kampaukseni päivän touhuihin sekä juhlaan. Kevyt tai vaikka hieman raskaampikin kerros tätä viimeistelyyn tarkoitettua lakkaa sitoo kampauksesta karkailevat hiukset ja suojaa kampausta kosteudelta, mutta jättää hiukset kuitenkin ilmavaksi kovettamatta hiustenpintaa.

affinage professional, kitoko, hiustenhoitotuotteet, parturikampaamo sengi yllämylly
parturikampaamo svengi, kitoko

Muutama tippa tätä öljyä hiustenpintaan hierottununa tuo mukanaan ylellisen tuoksun

Viimeisenä, muttei suinkaan vähäisempänä haluan vinkata teille vielä testiini ottamasta Kitoko sarjan öljyhoidosta, joka sisältää karite ja argan öljyn lisäksi a ja e vitamiineja. Muutama tippa tätä öljyä hiustenpintaan hierottununa tuo mukanaan ylellisen tuoksun, pehmeyden ja kiillon arkiseenkin kampaukseen. Öljy on ollut mukava lisä viikottaisiin hiushetkiini.

Tässä ovat minun tämän hetkiset hiustenhoidon luottotuotteet. Arkena helpot ja simppelit perustuotteet, jotka toimivat loistavasti myös juhliin, kuten pikkujouluihin suunnatessa! 

Kannattaakin pysyä kuulolla, sillä olemme ajatelleet arpoa instagramissa @haireducatortaina n kanssa vielä loppuvuodesta joillekin teistä onnekkaista ASP Kitoko-sarjan shampoon sekä hoitoaineen!  

Onko Affinage Professional sinulle tuttu tuotesarja tai oletko ajatellut testata sitä?

Terkuin,

Vilma

*) Tuotteet saatu