So-Up -blogiyhteisö suljetaan 31.1.2020. Kiitos kaikille bloggaajillemme ja lukijoillemme yhteisistä vuosista!

hiukset

Hiustenleikkaus pelasti kampaukseni

Olin kuvitellut, että pistäytyisin aina Joensuussa käydessämme tutun ja turvallisen Tainan kampaajanpenkissä.

Reaaliteetit iskivät kuitenkin vasten kasvoja. Visiitit Joensuussa ovat lyhyitä ja jo yksikin extra juttu täyttää helposti merkittävän osan viikonlopusta. 

Niinpä havahduin viime viikolla, miten karseaan kuntoon hiuskuontaloni olikaan päässyt ajautumaan. Googlettelin Jyväskylän kampaamoja, tutkin hintoja ja vapaita aikoja. Olisi tuntunut epäilyttävältä ottaa aika kampaajalle, jonka listat olivat täynnä vapaata, mutta toisaalta kaikki kenestä olin kuullut hyvää, olivat tiukasti varattuja. 

Niinpä havahduin viime viikolla, miten karseaan kuntoon hiuskuontaloni olikaan päässyt ajautumaan

hiukset, parturikampaamo liiteri, kampaamo jyväskylä, 40100, kampaamo jyväskylä, bloggaajan hiukset

Lopulta iskin silmäni Instagramissa Parturi-Kampaamo Liiteriin kuviin. Tiesin paikan sijainnin ja löytyipä listoilta työvuoroihini sopivasti vapaa aikakin. Varasin samalla ajan myös pojalle. Kuinka kätevää olisikaan istua vierekkäisissä penkeissä ja saada molempien kuontalot kuntoon yhdellä visiitillä.

Harmikseni hiusteni värjäys kuitenkin peruuntui tekijän sairastuttua, mutta pääsin silti leikkuttaamaan tukkani. Ja ihan kuin hiusteni värikin olisi muuttunut leikkauksen myötä?

Kuinka kätevää olisikaan istua vierekkäisissä penkeissä ja saada molempien kuontalot kuntoon yhdellä visiitillä

hiukset, parturikampaamo liiteri, kampaamo jyväskylä, 40100, kampaamo jyväskylä, bloggaajan hiukset
hiukset, parturikampaamo liiteri, kampaamo jyväskylä, 40100, kampaamo jyväskylä, bloggaajan hiukset

Ja tiedättekö, varasin nyt uuden ajan Liiteriin huhtikuun alkuun ja silloin ajattelin pamauttaa kehiin jotain uutta...ehkäpä persikkaista!? 

Visiitti kampaamossa teki tästä maanantaista jotenkin spessu mukavan. Loppuilta kotoiltiinkin sitten läksyjä tehden, paikkoja järjestellen ja uutta kampausta filistellen!

Mukavaa viikkoa sinulle toivoo,

Vilma

ps.  Seuraavan kerran postaankin teille ohjetta lehtikaalisipseihin, joita olen nyt viime aikoina harjoitellut tekemään! Kuntokuuri jatkuu siis vielä!