So-Up -blogiyhteisö suljetaan 31.1.2020. Kiitos kaikille bloggaajillemme ja lukijoillemme yhteisistä vuosista!

halloween

Huhuuu halloween!

Halloween onnellisesti ohi! Pikkaisen oli poika täpinöissään, huhheijaa! 

Teimme eilen illalla kylpyhuoneestamme kummitusluolan: ripustelimme jouluvaloja tunnelmaa antamaan, verhosimme yövalon haamunaamariin ja ostimme lähimarketista paketillisen "hämähäkinseittiä"  suihkuverhoon roikkumaan. Lisäksi keitin pussillisen makarooneja zombien limaksi ja tökimme "liman" täyteen valotikkuja, jotka hohtivat jännittävästi hämärässä. Luolasta löytyi myös luurankoja sekä väriä vaihtava yövalo kummitukseksi verhottuna. Pienillä ponnistuksilla lapsille suuri elämys. Äitinä minun ei tarvinnut kuin huolehtia hankinnoista, viimeistelystä sekä turvallisuusseikoista, itse ideat pursusivat 6-vuotiaan mielikuvituksesta.

Olin varannut pojalleni juhlia varten viitan ja ajatellut tehdä hänelle muutaman "arven" poskeen. Hänellä oli kuitenkin itsellään vahva visio siitä, miltä haluaisi juhlissaan näyttää. Kasvomaalauksensa hän loihti punaisella ja mustalla kasvovärillä ja ylleen hän puki tiukasti hupparin huppuineen sekä lempishortsit ja aurinkolasit. Aika näky, uskotteko?! :D Luovuuden puutteesta häntä ei käy moittiminen :D

Itse juhlat starttasivat vieraiden saavuttua puoli kahden maissa päivällä. Johdatin heidät luolaan, jossa tämä edellä mainittu "kammottava näky" odotti. Oli hauska kuunnella lasten kauhisteluja, ihmettelyjä ja kummitusjuttuja keittiöstä käsin. Alku ihmettelyjen jälkeen tarjoilin luolaan kuvassakin vilahtavan herkkutarjottimen, jonka juomat olivat kuulemma "verta".  Kun luolassa olo sai "hirviöille" riittää, laitettiin Hevisaurukset soimaan ja rokit sai alkaa. Pian olikin jokaisella juhlijalla hikikarpalot otsalla ja aika päättää juhlat. Sovittiin myös, että ensi vuonna uusiksi! 

Aika kivat pikku kemut saatiin kasaan pienellä vaivannäöllä, ja minibudjetilla. Olen viikonlopun selaillut instasta todella näyttäviä halloween tarjoiluja, ja olisi myös itse joskus hauska kokeilla panostaa 100% kaikkiin yksityiskohtiin. Meidänkin kyhäilemä luola oli kyllä aika hyytävä näky, mutta valitettavasti kuvat sieltä olivat aika huonoja, joten niitä ei päätynyt julkaistavaksi. Ja eikös muuten olekin aika hauskat nuo kuvassa näkyvät paperista tehdyt kurpitsat? Valaisimme ne jouluvaloilla, mutta myös led-kynttilä sisällä ne olisivat olleet aika hienot.

Kuinkas teillä on juhlittu Halloweenejä?

Vai jätättekö suosiolla väliin tämän amerikkalaisen juhlan?

 -Vilma