So-Up -blogiyhteisö suljetaan 31.1.2020. Kiitos kaikille bloggaajillemme ja lukijoillemme yhteisistä vuosista!

koti

I ♡ DYMO

Täällä on vaihteeksi hullaannuttu, tällä kertaa dymoiluun!

Oon ihaillut inspiroivia kuvia dymotuista maustekaapeista ja vaatehuoneista viime aikoina vaikka kuin ja vihdoin kotiutin ton ihmelaitteen myös kotiin!

Clas Olhsonilta 16,90e, oikein bueno! Ensimmäisenä halusin dymoilla meidän kuiva-ainepurkit uuteen uskoon, sillä liitutaulu dc-fixit oli jotenkin liian romanttiset tämän päivän makuuni. 

Oon ihaillut inspiroivia kuvia dymotuista maustekaapeista ja vaatehuoneista viime aikoina vaikka kuin ja vihdoin kotiutin ton ihmelaitteen myös kotiin!

dymo, diy, tee se itse, koti, kotoilu, hyggeily
dymo, diy, tee se itse, koti, kotoilu, hyggeily

Homma oli helppoa kuin heinänteko, pyrittelin oikeat kirjaimet kohdilleen ja painoin ne laitteella tarranauhaan

Homma oli helppoa kuin heinänteko, pyörittelin oikeat kirjaimet kohdilleen ja painoin ne laitteella tarranauhaan. Semi napakat otteet kuitenkin tarvittiin, että leimasin laitteen sisällä painoi kirjaimen riittävän syväksi ja näkyväksi tarranauhaan.

Nyt meillä on merkkailtuna kuiva-ainepurkkejen lisäksi saippuat ja lastenhuoneen purkit. Seuraavaksi ajattelin edetä Dymon kanssa maustekaappiin, jonka unelmoin aakkosjärjestykseen uusissa maustepurkeissaan. Jospa se olisi loppu niskaan tipahteleville maustepussukoille, jotka leviävät joka toinen kerta vaalealle keittiönmatolle. Tapahtuuko sulle koskaan näin vai onko kyseessä vain meidän talouden riesa?

dymo, diy, tee se itse, koti, kotoilu, hyggeily
dymo, diy, tee se itse, koti, kotoilu, hyggeily

...myös sukkakorit, vaatehyllyt ja pyyhekoukut olisi mahdollisia dymoilu kohteita, täytyy kuitenkin miettiä, mitä kaikkea haluan tällä tarranauhalla merkattavan...ja mikä menee liian pitkälle?! ;D

Onko Dymoilu sulle tuttua puuhaa? Mitä kaikkea sinä olet keksinyt Dymota? Ja onko Dymoilu auttanut teidän taloudessa järjestyksen pysymiseen? 

- Vilma

ps. Tiesithän muuten et blogiani voi seurailla myös IGssä @byvilmablog & FBssä By Vilma  ♡