So-Up -blogiyhteisö suljetaan 31.1.2020. Kiitos kaikille bloggaajillemme ja lukijoillemme yhteisistä vuosista!

sisustus

Ihana olla kotona!

Kotona oleminen on tällä hetkellä ehkä parasta, mitä tiedän.

Ehkä se kertoo siitä, etten ole enää 20 ja siitä, että kotona on vain niin hyvä olla. 

Erityisen hyväksi paikaksi kodin tekee sen kanssani jakavat lempi-ihmiset eli mieheni, poikani sekä karvainen ystävämme Topi. Koti on paikka, jossa istua hiljaisuudessa aamukahvin kanssa ennen päivän touhuja ja jonne palata rentoutumaan työpäivien ja muiden velvollisuuksien päätteeksi.

Koti on paikka, jossa istua hiljaisuudessa aamukahvin kanssa ennen päivän touhuja ja jonne palata rentoutumaan työpäivien ja muiden velvollisuuksien päätteeksi

sisustusmyymälä turkoosi, madam stolz, madam stolz tyynyt, vanha kirjoituskone
sisustusmyymälä turkoosi, madam stolz, madam stolz tyynyt, vanha kirjoituskone
sisustusmyymälä turkoosi, madam stolz, madam stolz tyynyt, vanha kirjoituskone

Kotona rentoutuminen ei tarkoita minulle kuitenkaan sohvalle pötkähtämistä, vaan usein nollailen kotitöitä tehden ( joiden jakaminen on muuten onnistunut nykyisin ihmetystä aiheuttaneen kotityö-listan avulla tosi kivuttomasti !), kotia sisustellen ja ruokaa laitellen.

Viime aikoina olen halunnut tuoda kotiimme musta-valkoisuuden sijaan lisää kontrasteja, pehmeyttä ja boheemimpaa vivahdetta. Huomaan, että visio haluamastani kodin ilmeestä on vielä kehittymässä ja olen alkanut hyväksyä tilanteen, ettei täällä ole koskaan valmista. Omalla tavalla kai nautinkin siitä, että jokin sisustusjuttu on prosessissa ja alitajuisesti saatan sisustella sitä mielessäni pitkään ennen lopullisten hankintojen tekemistä. 

Muistatko muuten vielä, kun tein hankintoja Sisustusmyymälä Turkoosissa? Nyt nuo myymälästä kotiutetut Madam Stolzin ihanuudet ovat löytäneet paikkansa: tyynynpäälliset olohuoneesta ja pieni pyöreä keramiikkaruukku makuuhuoneesta. Etenkin tyynynpäälliset ovat keränneet kovasti ihastelevia kommentteja, ovathan ne samettisen pehmeät ja sisällä olevan untuvatyynyn kanssa taivaallisen upottavat. 

Etenkin tyynynpäälliset ovat keränneet kovasti ihastelevia kommentteja

kotoilua, hygge, madam stolz, madam stolz ruukku, sisustusmyymälä turkoosi
asko, asko joensuu, matto askosta, joensuun askosta, matto, itämainen matto

Täydensimme makuuhuonettamme hiljattain myös uudella itämaisella matolla. Se henkii täydellisesti tyyliä, jolla haluan makuuhuonettamme tulevaisuudessa sisustaa. Tyyli vaatii harjoittelua, mutta tuo samalla minulle mukavaa haastetta sisustamiseen! Ainakin itse tekemälle DIY valaisimelle joudumme maton myötä etsimään uutta kotia tai paikkaa.

Kaiken tämän sisustelun ja seinien maalaamisen myötä olemme saaneet vuokrakodistamme näköisemme pesän asua ja olla. On kuitenkin ihanaa päästä toteamaan, että mahdollisesti haaveet ihan omasta kodista Joensuussa voivat käydä tulevaisuudessa toteen. En kuitenkaan nuolaise ennen kuin tipahtaa, mutta ainakin haave on nyt lähempänä kuin koskaan aiemmin. 

-Vilma

ps. Joko olet huomannu Voittavat tavat  kirjojen (2kpl) arvonnan instagram tililläni @byvilmablog