So-Up -blogiyhteisö suljetaan 31.1.2020. Kiitos kaikille bloggaajillemme ja lukijoillemme yhteisistä vuosista!

juhlat

Iloiset Minecraft-synttärit

Heipsan, 

Täällä elellään juhlien jälkeistä aamua ja syödään aamupalaksi eilisen herkkuja. Paikat on vähän sikin sokin, mutta fiilis on loistava onnistuineiden pirskeiden jälkeen.

7- vuotiaan toiveesta meillä juhlittiin eilen Minecraft-teemalla. Aihe ensi kuulemalta tuntui lähes mahdottomalta, enhän tiennyt pelistä juuri mitään muuta kuin palikkahahmot. Pienen googlettelun & Tapaustaikina Heidin apuun hälyttelyn jälkeen mieli kuitenkin tyyntyi ja juhlajärkkäilyt sujui ilman suurempia paniikkeja.

Pienen googlettelun & Tapaustaikina Heidin apuun hälyttelyn jälkeen mieli kuitenkin tyyntyi ja juhlajärkkäilyt sujui ilman suurempia paniikkeja

minecraft-synttärit, synttärit, lastenjuhlat, minecraft juhlat, syntymäpäivät,
minecraft-synttärit, synttärit, lastenjuhlat, minecraft juhlat, syntymäpäivät,
huomaatko pienten sormien käyneen vähän kakulla ;D
minecraft-synttärit, synttärit, lastenjuhlat, minecraft juhlat, syntymäpäivät,

Ideahan on muunneltavissa lähes jokaiseen juhlateemaan sopivaksi, värejä, kuvaa ja juomaa tölkin sisällä vaihtelemalla

Askarrelltiin juhlille muutamat helpot DIYt. Pilttipurkeista syntyi Creeper juomatölkit, joiden kannet maalasin mustalla spraylla ja mies porasi pilleille reiät. Väritulostimella Creeperit tölkkien kylkeen & vihreää Mehukattia sisään ja avot valmista :) Tölkit olivat vaivattomat ja toivat kivaa ilmettä juhlapöytään.

Ideahan on muunneltavissa lähes jokaiseen juhlateemaan sopivaksi, värejä, kuvaa ja juomaa tölkin sisällä vaihtelemalla. Annettiin juomatölkit lapsille kotiinviemisiksi juhlien jälkeen, sillä muita lahjuksia  meillä ei tällä kertaa vieraille ollutkaan.

minecraft kakku, minekakku, minecraft synttärit
minecraft kakku, minekakku, minecraft synttärit

Annettiin Heidille vapaat kädet Minecraft kakun suhteen ja täytyy sanoa, ettei todellakaan osattu odottaa noin yksityiskohtaitsesti tehtyä kokonaisuutta

Toinen itse askarreltu juttu oli nää karkkikipot. Meidän karkkikipoista löytyi Mine-pelistä tuttua kultaa, dynamiittia, sieniä & hiiltä. Ja vaikka tekemämme askartelut olivat pieniä ja helppoja, olin silti super onnellinen valmiiksi tilaamastamme kakusta.

Sain itse keskittyä rauhassa muihin tarjottaviin, kun Tapaustaikina Heidi valmisti kakun. Annettiin Heidille vapaat kädet Minecraft-kakun suhteen ja täytyy sanoa, ettei todellakaan osattu odottaa noin yksityiskohtaisesti tehtyä kokonaisuutta. Ihan loistava kakku, joka keräsi päivän aikana paljon ihastelua. 

Kakun sisältä löytyi omena-vanilja täyte, joka oli lastenjuhlille ihanan mieto ja kaikille maistuva maku. Kakku oli mitoitettu 15 hengelle, mutta se riitti mainiosti meidän koko ajan kasvaneelle vierasmäärälle. En oikeasti edes tiedä paljon meillä kävi eilen porukkaa, ehkä joku 35? Ja kiitos kun kävitte ja olitte, vieraathan sen juhlan tekevät <3

synttärit
synttärit, lemon posset

Itse leivoin juhlille minimuffinsseja, coocieseja, lemon posseja,  kasvispiirakkaa, ja lohirullia. Jännitin etukäteen aivan turhaan riittäävätkö tarjottavat. Tällä hetkellä näyttää siltä eletään vielä seuraava viikkokin näillä sokerihöttösillä, joten onpahan taas syytä käydä siellä jumpalla ;D Reseptejä tarjottaviin voisin päivitellä myös tänne blogin puolelle, sillä kerrankin voin iloita valineeni onnistujan reseptit.

Niin ja muuten, lisää Heidin taidolla tehtyjä leipomuksia voit käydä kurkkimassa:

Tapaustaikinan blogista ja

Instagramista: @tapaustaikina

Heidi tekee kakkuja tilauksesta kotonaan Joensuussa ja jos haluat tiedustella tai tilata kakun Heidiltä myös omiin juhliisi, niin ota rohkeasti yhteyttä :) 

Heidi Makkonen

tapaustaikina@hotmail.fi

Täältä iso peukku tälle taitavalle leipuri-kondiittorille, joka teki 7 veen unelmista totta <3

Laskeutuvassa synttärihumussa terveisiä lähettelee

-Vilma

* Minecraft -kakku saatu blogin kautta