So-Up -blogiyhteisö suljetaan 31.1.2020. Kiitos kaikille bloggaajillemme ja lukijoillemme yhteisistä vuosista!

hyvinvointi

Jalat kuntoon FotSpassa

Ette uskokaan, kuinka mukavalta tuntui suunnata pitkän työpäivän jälkeen jalkahoitola FotSpahan ja upottaa varpaat lämpimän yrttikylvyn syleilyyn.

Sen lisäksi, että jalkahoidossa käynti on hemmottelua parhaimmillaan, on se myös hyvinvoinnista huolehtimista ja jalkojen terveyden ylläpitoa.

Ette uskokaan, kuinka mukavalta tuntui suunnata pitkän työpäivän jälkeen jalkahoitola FotSpahan ja upottaa varpaat lämpimän yrttikylvyn syleilyyn

fotspa ylämylly, jalkojenhoitaja, minna lähteenmäki, jalkahoito

FotSpan takaa löytyy sairaanhoitaja / jalkojenhoitaja Minna Lähteenmäki, joka kutsui minut visitoimaan hoitolansa tiloissa Ylämyllyllä. Samoista tiloista löytyy myös Parturi-kampaamo Svengi, jossa vierailin aiemmin syksystä uudistamassa lookkiani.

Minna loihti jaloilleni jalkahoidon, johon kuului yrttikylvyn lisäksi jalkojen terveydentilan kartoitus, kuorinta ja  kovettumien sekä kynsien hionta. Lopuksi jalkateräni hierottiin tuhdin jalkavoiteen siivittäminä ja varpaankynsilleni levitettiin kosteuttava kynsiöljy. Jalkahoitoon olisi kuulunut myös varpaankynsien lakkaus halutessani, mutta koska itse olen käyttänyt kynsilakkaa jo useamman vuoden putkeen, ehdotti jalkahoitaja varpaankynsilleni pientä hengähdystä lakkailusta.

Hoidon päätteeksi sain Minnalta kotihoito-ohjeita sekä vinkkejä kuinka voin ylläpitää myös jatkossa jalkojeni hyvinvointia. Muun muassa varvasjumpat, jalkapohjien venytykset ja säännöllinen jalkaterien rasvaus kuuluivat muistilistalleni tulevaisuutta silmällä pitäen. 

Minna loihti jaloilleni jalkahoidon, johon kuului yrttikylvyn lisäksi jalkojen terveydentilan kartoitus, kuorinta, kovettumien sekä kynsien hionta

fotspa, fotspa ylämylly, jalkahoitaja minna lähteenmäki, jalkahoito ylämylly
fotspa, fotspa ylämylly, jalkahoitaja minna lähteenmäki, jalkahoito ylämylly
fotspa, fotspa ylämylly, jalkahoitaja minna lähteenmäki, jalkahoito ylämylly

Koko jalkahoito toteutettiin laadukkailla Peclavuksen tuotteilla

Koko jalkahoito toteutettiin laadukkailla Peclavuksen tuotteilla, joiden tuntu oli miellyttävä ja tuoksut hillityt. Lopuksi jalkoihini levitetty jalkavoide sisälsi jalkojen verenkiertoa kiihdyttävää mentholia, joka jätti jalkoihini raikkaan tuoksun lisäksi lämpimän tunteen koko loppuillaksi.

Minna suositteli minulle käyntiä jalkahoitajan luona puolivuosittain ikään kuin jalkojen terveyden ylläpidon ja kivuliaiden ongelmien ennaltaehkäisyn välttämiseksi. Lisäksi FotSpa tarjoaa palveluja erikoisjalkojenhoitoa vaativille, kuten diabeetikoille, joiden jalkojen hoito vaatii ammattitaitoista osaamista sekä oikeat työvälineet.

Jalkahoidon päätteeksi, mieli levänneenä ja jalat viimeisen päälle hoidettuina mietin, kuinka ihana joululahja lahjakortti jalkahoitoon olisikaan ihmiselle, jolla on jo kaikkea. Pientä lisämaksua vastaan Minnan saa tilattua myös kotikäynnille Joensuun seudulla, jolloin lahjansaajan ei tarvitse itse kulkea hoitolalle saakka.

fotspa, fotspa ylämylly, jalkojenhoito, jalkojen hoitaja, jalkahoito
fotspa, fotspa ylämylly

Nyt minä täällä iloitsen omista pehmeistä ja hoidetuista jaloistani, joilla kelpaa tepastella kohti uutta vuotta ja uusia kujeita!

Lähestyvästä joulusta hullautuneina päätettiin luoda myös teille blogini lukijoille ALEKOODI FOTSPAHAN! 

Koodilla: BYVILMA , saat kaikista FOTSPAN hoidoista -10% ! Mainitse koodi aikaa varatessasi kassalla tai kirjoita se sähköisessä ajanvarauksessa kohtaan lisätietoja.

Koodi on voimassa helmikuun 2019 loppuun saakka, eli ennätät hoidattaa jalkasi alekoodi edulla vaikka useammankin kerran!

FotSpan sähköinen ajanvaraus

FotSpan Facebook

terkuin,

Vilma

pps. Minna lähetti myös jalkahoitajan terveiset meille kaikille, että käyttäisimme uimahalleissa uimatossuja! ...taidanpa lisätä heti joulupukille osoitettuun kirjeeseeni!

*) Jalkahoito saatu