So-Up -blogiyhteisö suljetaan 31.1.2020. Kiitos kaikille bloggaajillemme ja lukijoillemme yhteisistä vuosista!

joulu

Joulu 2016

Joulu on nyt oikeastaan puolessa välissä ja vielä huomenna vietetään Tapaninpäivää. Tulimme juuri mummolasta syömästä ja kotona on ihanan rauhallista <3 Juuri sopiva hetki poiketa blogin puolelle ;)

Meidän joulu on mennyt juuri niinkuin suunnittelinkin, rennon letkeästi tunnelmoiden. Kommelluksiltakaan ei olla vältytty, kun pukki saapui 1,5h etuaikojaan ja puolet vieraista vielä puuttui. Taisi olla pukille iskenyt dementia... Hieman hässäkkähän siitä tuli, mutta sumplien selvittiin. Jaettiin lahjat, mitä jaettavana oli ja loput tulivat sukulaisten kyydeillä perästä. Oli tainneet paketit pukin reestä tippua, kun niin vauhdilla oli liikenteessä ja vieläpä niin ison kuorman kanssa.

Lahjat olivat taas aivan ihania ja selvästi sydämmellä annettuja. Mieheltä sain ihanan Iittalan vitriinin, jota olen jo pitkään toivonut. Poika kotiutti käsittämättömän määrän legoja ja vielä taitaa olla ainakin 3 pakettia kokoamatta. Isoin yllätys pojalle oli niin toivottu Jestron tulivuori. Paketin kokoamiseen kului ainakin 5 tuntia, joten nyt peukut pystyyn, että se pysyisi edes jotenkuten kasassa vauhdikkaammissakin leikeissä.

Huomenna ajelemme Enoon mieheni kummitytön perheen luokse. Jouluna on niin kiva, kun ehtii tavata ihmisiä, joita arkena ei ehdi kuin ajatella. Itse lomailen vielä pari päivää pyhien jälkeen ja myös niille päiville on tullut sovittua muutamat odotetut treffit, sekä uimareissu kummipojan kanssa. Käymme tiistaina myös katsomassa kissanpentuja, josko ottaisimme semmoisen söpöläisen perheenlisäykseksi :))

Miten teidän joulu on sujunut? Onko olo ylensyönyt, kuten tässä osoiteessa? :D

Nyt taidan mennä sohvalle kellimään vatsani viereen, ja ehkäpä kaappaan tuon mummokoirankin kainaloon.

Puss puss

-Vilma