So-Up -blogiyhteisö suljetaan 31.1.2020. Kiitos kaikille bloggaajillemme ja lukijoillemme yhteisistä vuosista!

lifestyle

MENNEITÄ & TULEVAA | kaikki viime aikojen kuulumiset

Nyt olisi pitkästä aikaa perinteisen kuulumispostauksen vuoro.  Huomasimpa myös, että tämä on vuoden 1 0 1 - postaus! Huisia!

Joulukuun ensimmäiset päivät ovat menneet tiiviisti töissä ja arkea pyörittäen. Itsenäisyyspäivänä juhlimme anopin synttäreitä & katsoimme kotosalla linnanjuhlia. Meidän osoitteessa ei suurempia Suomi100 virityksiä ollut. Viime viikonloppu taas vilahti 28-v synttäreitäni juhlistaen ja niistä postasinkin lisää tänne.

YAMK opintojeni kontaktipäivät jäivät nyt alkuviikosta joululomalle, mutta kirjallisia töitä olisi kuitenkin vielä vaikka muille jakaa. Ehkä rutistan ne joulun välipäivinä kasaan? Vai haastaisinko itseni tiukkaan loppukiriin ja pyrkisinkin saamaan ne palautukseen jo ennen joulua? Mun aika koulun suhteen on ollut tänä syksynä jotenkin aivan liian tiukilla...ärsyttää, kun en riitä niin hyvin kaikkeen mihin haluaisin. 

Joulukuun ensimmäiset päivät ovat menneet tiiviisti töissä ja arkea pyörittäen

byvilma

Myös pojan painit jäävät tällä viikolla joulutauolle ja se on varmaa, että harrastus tulee jatkumaan vuonna 2018. Onpa kiva, kun hän löysi oman juttunsa ja saa purkaa treeneissä pursuilevaa energiaansa oikein luvan kanssa! Seuraavaksi meille pitäisi kuulemma hommata sellainen ihmisen kokoinen heittonukke....toiveen kuultuani verkkokalvoilleni piirtyi välittömästi kuva heittonukesta mätkähtämässä rakkaiden Iittaloideni sekaan. Ei kiitos! 

Pariskuntana olemme eläneet viime aikoina hassua vaihetta, sillä meillä on jo useamman viikon ajan ollut omat hyllyt jääkaapissa. Kyse ei ole parisuhdekriisistä, vaan mieheni aloitti Pt Vatasen valmennuksen ja syö ruuat ohjeen mukaan tiukasti punniten. Ekat viikot omine hyllyinemme meni vähän ihmetellessä, mutta nyt tilanne on alkanut tuntua jopa normaalilta. Mitenhän me selvitään aikanamme paluusta normaaliin, kun ruokaostokset suunniteltaisiinkin taas yhdessä? Saa nähdä kuinka kauan tämä vaihe kestää... ehkä helmikuuhun?

Seuraavaksi meille pitäisi kuulemma hommata sellainen ihmisen kokoinen heittonukke

byvilma
byvilma

Me vietellään siis aikuisten joulua ja taidetaanpa järjestää joulupäivänä oikein kunnon bileet 

Tulevana viikonloppuna mun oli tarkoitus reissata alustavasti Jyväskylään, sillä asuntoni siellä saa uudet vuokralaiset. Suunnitelmista poiketen mun ei tarvinnutkaan lähteä reissun päälle, vaan sain delegoitua hommia siellä päässä. Vaikka Jyväskylässä on aina ihan parasta käydä, oli tähän saumaan tosi hyvä, että päästään reissaamisen sijaan viettelemään rauhaisaa kotoilu viikonloppua. 

Viikonloppuna voisi tuoda joulun viimein myös meidän kotiin ♡ Hurjaa ajatella, että jouluun on enää 10 päivää! Lahjaostokset ovat kuitenkin hyvällä mallilla ja vain pojan paketit puuttuvat pukinkontista. Poika suuntaakin tänä vuonna viettämään joulua isällensä, joten meillä on vuorossa aikuisten joulu. Taidetaanpa järjestää joulupäivänä oikein kunnon bileet. 

Viime kuukausiin on kuulunut myös surua, kun rakas koiramme Iita lensi tähdeksi taivaalle. Iita oli jo 14-vuotias, joten olimme osanneet jo hieman valmistautua menetykseen. Nyt Iita elää muistoissamme kauniina ja ihanana koiruliinina.

Kokonaisuudessaan meille ja mulle kuuluu kuitenkin siis oikein hyvää. Eletään jokseenkin täyteläistä elämää ja on päiviä, kun toivoisi päiviin lisää tunteja. Nautin kuitenkin valtavasti siitä, kun päivät ovat täynnä merkityksellistä ja mielekästä tekemistä! Erityisen iloinen olen poikani koulunkäynnistä ja myös töissä on ollut jotenkin tosi mukavaa tänä syksynä. 

Mitä sinulle kuuluu? Joko olet aloittanut jouluvalmistelut? Tai onko kaikki lahjat jo löytyneet? Olisi myös kiva kuulla, jos haluat lukea tällaisia perus kuulumisia useammin! Mikäli blogiin kommentointi tuntuu haastavalta, viestiä voi jättää myös IGssä @byvilmablog tai FBssä By Vilma 

Terkuin,

- Vilma