So-Up -blogiyhteisö suljetaan 31.1.2020. Kiitos kaikille bloggaajillemme ja lukijoillemme yhteisistä vuosista!

joulu

Jouluisilla ostoksilla Iso Myyssä!

Ei ole tottakaan, huomenna on jo joulukuun ensimmäinen! Nyt voin antaa itselleni luvan kääntyä joulumoodiin sata prosenttisesti! Kävimme viikonloppuna Kauppakeskus Iso Myyssä tekemässä ensimmäisiä hankintoja joulua varten. Olimme liikkeellä koko porukka, joten mitään merkittäviä lahjahankintoja ei vielä tarttunut matkaan, lähinnä jotain pientä (mutta sitäkin tärkeämpää) sieltä ja täältä.

Haluan tänä vuonna panostaa ensimmäistä kertaa kunnolla lahjojen paketointiin. Olen vuodesta toiseen ihaillut muiden kääröjä, mutta silti omat pakettini olen tuusaillut milloin mistäkin. Koska olimme liikkeellä kolmin, tuli ostokset suorittaa suhteellisen tehokkaasti. Niinpä suuntasimme ensimmäisenä Suomalaiseen Kirjakauppaan, jossa tiesin olevan jotain kivaa somistetta lahjoihin. Olin jo etukäteen hommannut voimapaperin, enää puuttuivat nauhat ja lahjatarrat. Nauhaksi valitsin kuvissakin näkyvän valkoisen paperinarun,joka näyttää ihanan raikkaalta ruskean paperin kanssa :) Olin myös ajatellut tehdä joulukortit itse, mutta muutin mieltäni löytäessäni Suomalaisesta niin söpöjä joulutervehdyksiä, etten vain voinut jättää niitä ostamatta!

Olen myös aiemmin blogissani mainnut poikani haaveilleen jo pitkään nahkatakista, joten kävimme sovittamassa yhtä. Tsekkasin etukäteen Lindexin nettisivuilta takin, ja henkilökunta auttoi sen löytymisessä. Pikkaisen oli poika lesona kyseisestä bikerista! Ja olihan se cool, ei käy kieltäminen! Minulla on vahva tunne, että kyseinen takki saattaapi löytyä aattona pukinkontista ;)

Nahkatakin sovituksen jälkeen oli aika kahvitauon, suuntasimme miesten lemppariin, Arnoldsiin. Hyvinhän nuo donitsit itsellekin upposi, uskotteko? :D Donitsit masussa valkattiin vielä pojan eskariopelle ja hoitotädeille pienet muistamiset Body Shopista. Siellä oli kyllä kaikkea niin ihanaa, että oli suorastaan saavutus olla ostamatta mitään muuta. Uskoisin kaikkien naisten ilahtuvan toistaan makeamman tuoksuisista voiteista ja saippuoista...Hoitotädit saavat tänä vuonna Body Shopin suihkugeelit ja kortit :) 

Emme käy useinkaan koko porukalla kaupungilla, ja se on ollut joskus jopa hieman stressaavaa toimintaa. Tällä kerralla olimme päättäneet olla ryntäilemättä siellä täällä, ja pysyä pelkässä Myyssä. Jätimme auton Myyn lämpimään parkkihalliin, paksut toppatakit kotiin ja laskeuduimme hissillä suoraan jouluiseen kauppakeskukseen.

Pojalla riitti ihmettelemistä Myyn joulusomisteissa, ja selvästi jouluhenki on alkanut hiipiä Myyhynkin :) Kävimme tsekkaamassa myös Myyn lastenleikkipaikan, joka oli vielä remontissa, mutta avautunee piakkoin. Täytyy suunnata sinne seuraavalla kerralla sitten uudestaan. Onkin kiva, kun se laitetaan kuntoon! :) Ongelmaksi saattaa muodostua tulevaisuudessa se, kuinka saan poikani pois sieltä?! :D

Tulevien viikkojen aikana voisin vannoa, että minua voi nähdä viipottamassa Myyssä eteen ja taakse kauppakassit heiluen. Sain kierroksella monta kekseliästä ideaa lahjoihin ;) Kokopäivätyötä tekevälle on erittäin iloinen uutinen, että Iso Myy on auki joulunajan myös lauantaisin ja sunnuntaihin klo 18 saakka! Tämä vähentää painetta suorittaa jouluostoksia pitkien työpäivien jälkeen.

Tässä vielä omat lemppariliikkeeni Iso Myystä:

- HB Home - sisustajan taivas! Jos et ole vielä poikennut, tee se! Postailin omista HB Homen hankinnoista syksyllä, kun kotiutin ihanat Gantin pyyhkeet ja lämpöisen viltin. Huom! Käynti liikkeeseen on ulko kautta  ja muista poiketa myös liikkeen alakerrassa ;)

- JC, Vila ja Vero Moda - Näistä liikkeistä tulee ostettua itselle eniten ja olen ollut  tyytyväinen vaatteiden laatuun, sekä liikkeiden aina auttavaan asiakaspalveluun. Ehkä annan itselleni joululahjaksi JCstä jotkin merkkifarkut... eron peruspöksyihin kuulemma huomaa?!

-Suomalainen kirjakauppa- Sieltä löytyy vaikka ja mitä. Uskon, että Suomalaisesta  tulee tehtyä useitakin lahjahankintoja niin kirjojen kuin askartelu ym. tarvikkeiden muodossa!

-Carlings - Kiva vaatekauppa, josta  tulee ostettua eniten miehelle!! Yritin pitää ostoskierroksellamme korvat höröllään, mitä hän tänä vuonna saattaisi toivoa<3

Millaisia jouluvalmisteluja teidän perheessänne on jo tehty?  Onko Iso Myy sinulle tuttu kauppakeskus?

-Vilma

*Postaus toteutettu yhteistyössä kauppakeskus Iso Myyn kanssa