So-Up -blogiyhteisö suljetaan 31.1.2020. Kiitos kaikille bloggaajillemme ja lukijoillemme yhteisistä vuosista!

lifestyle

Katse kevääseen

Nyt on talvilomat vietelty ja palattu arkeen!

Ja saa aloittaa kevään odotuksen oikein kunnolla! Jippijaijei!

Matkahuolto toi minulle tänään odotetussa paketissa luonnonvalkeat Palladiumit ja pitkän bomberin kevääseen! Tuntuipa niiden osto suorastaan ihanalta pitkän shoppailulakon päätteeksi. Myös eskarilaisen vaatekaappia tuli täydennettyä Gugguun pöksyillä. Mielenkiinnolla odotan, miten polvet tulevat pysymään ehjänä tällä merkillä.

byvilma, outfit, kevät tyyli
byvilma, palladiumit, outfit, kevät tyyli
byvilma, kevät, tyyli

Haaveilin saavuttavani himoitun kesäkunnon tänä keväänä, mutta ilmeisemmin se jäänee jälleen!

Meidän kevät tulee taittumaan pitkälti arjessa ahertaen. Haaveilin saavuttavani himoitun kesäkunnon tänä keväänä, mutta ilmeisemmin se jäänee jälleen! Haaveilu kun ei riitä, tahtoa ja tekoja pitäisi löytyä myös. Makea on alkanut maistua totuttuun tapaan, että eipä ole kuin muisto vain tammikuinen tiukkislinja makean suhteen. Etenkin Lontoonrae suklaa Fazerilta on aivan liian hyvää! Eli jos olet saanut minusta blogini kautta kuvan täydellisesti syövästä ihmisestä, se on harha! :D Mutta yritys hyvä kymppi ja ruokapuoli varmaan pitkälti kunnossa onkin...mutta mitä tulee tähän makeanhimoon, se on oma lukunsa se :D

byvilma, kevättyyli, bloggaaja
byvilma, palladium, kevät, tyyli, joensuu

Meille on iskenyt myös pieni asuntokuume yllättäen

Meille on iskenyt myös pieni asuntokuume yllättäen. Lomalla oli aikaa selailla vapaita asuntoja ja pari varteenotettavaa vaihtoehtoa pomppasi silmään. Tänään mennäänkin katsomaan yhtä paritalon puolikasta, jännää! Toinen koti olisi asumisoikeusasunto aivan nykyisen kotimme naapurista. Saa nähdä miten käy, muutetaanko kevään aikana vai jäädäänkö tähän ihmettelemään ja odottelemaan sitä aivan oman kodin ostoa.

Mitäs pidät hankinnoistani? Ovatko ne sinun makuusi? Ainakin Palladiumeja ja bombereita katukuva vilisee yhtenään, mutta tätä marshmallows sävyä kengissä ja pidemmänmallisia bombereita ei ainakaan täällä Joensuussa niin usein näe :)

Aurinkoisia päiviä toivottelee

-Vilma