So-Up -blogiyhteisö suljetaan 31.1.2020. Kiitos kaikille bloggaajillemme ja lukijoillemme yhteisistä vuosista!

ihonhoito

Kesäihon pelastus

Täällä on alkukesä kamppailtu pitkästä aikaa ärsyttävien epäpuhtauksien kanssa, joista kurjimmat ovat äityneet finneiksi saakka. Arvostan virheetöntä ihoa ulkonäössä ehkä eniten, joten myös itse sellaisesta mielelläni nauttisin.

Arvostan virheetöntä ihoa ulkonäössä ehkä eniten, joten sellaisesta myös itse mielelläni nauttisin

the incrediple face mask, kasvohoito, ihonhoito, iho, kauneus, kaunis iho, kesäiho
the incrediple face mask, kasvohoito, ihonhoito, iho, kauneus, kaunis iho, kesäiho

Olinkin super innoissani, kun minua kysyttiin testaamaan Maybeautyn The Incredible Face Maskeja

Syitä alkukesän pulmiin löytynee arkea herkummasta ruokavaliosta sekä treenaamisesta meikit naamassa. Pahinta iholleni on ollut kuitenkin se, etten tyhmyyksissäni ole pessyt kasvojani välittömästi treenien jälkeen, vaan antanut hien ja meikkien hautoa naamallani liian pitkään. Mitäpä muutakaan voi siis odottaa kuin kiusallisia näppyjä iholleni.

Olinkin super innoissani, kun minua kysyttiin testaamaan Maybeautyn The Incredible Face Maskeja. Lisäksi, että olen ryhdistäytynyt kasvojenhoidossa & syömisissä, oli huippua, että sain nämä Face Maskit kamppailemaan kanssani paremman ihon puolesta. 

Face Mask pureutuu ihohuokosiin poistaen niistä epäpuhtauksia ja kuollutta ihosolukkoa. Jo ensimmäisen käyttökerran jälkeen ihoni oli todella fressimpi! 

the incrediple face mask, naamio, iho, kasvot, kasvojenhoito, ihonhoito
the incrediple face mask, iho, ihonhoito, kasvojenhoito, kesäiho
the incrediple face mask, iho, ihonhoito, kasvojenhoito, kesäiho

Plussat tuotteelle siitä, ettei se tuntunut lainkaan epämukavalta, vaikka se jähmettyi kalvoksi iholle

Naamio levitetään kuiville & puhtaille kasvoille ja annetaan kuivua noin 30-45min. Plussat tuotteelle siitä, ettei maski tuntunut lainkaan epämukavalta, vaikka se jähmettyi kalvoksi iholle. Lopuksi maski kuoritaan pois ja kasvot pestään lämpimällä vedellä. 

Maskien avulla sain kohennettua kesäihoni kuntoa nopeasti, eivätkä epäpuhtaudet ole Face Maskien käytön aikana kiusanneet. Täältä siis iso peukku tälle tuotteelle! Muista Maybeautyn tuotteista olen postaillut tänne ja tänne. Myös nämä tuotteet ovat olleet tehokkaita ja niiden käytön tulokset on ollut nähtävissä nopeasti. 

Jos sinä kaipaat kesäihollesi pikaista pelastusta niin testaappas tätä tuotetta. Klikkaamalla TÄSTÄ voit tilata The Incredible Face Maskit nyt blogini kautta -30% hintaan ( tai käyttämällä koodia VVMASK) :)

Musta olisi myös kiva kuulla, onko ruudun toisella puolella yhtä tyytyväisiä tuotteen käyttäjiä kuin täällä? Ja saitteko yhtä nopeasti tuloksia aikaan kuin minä?

Kauneutta kesääsi toivoo

-Vilma

* The Incredible Face Maskit saatu blogin kautta