So-Up -blogiyhteisö suljetaan 31.1.2020. Kiitos kaikille bloggaajillemme ja lukijoillemme yhteisistä vuosista!

lifestyle

Kesäilta Kontiolahden Kanavateatterissa

Kesäteatterissa käynti on yksi kesäperinteistä, jota haluan vaalia.

Viime viikolla käänsimme auton nokan kohti Kontiolahden Kanavateatteria. Olin antanut äidilleni lahjakortin esitykseen jo huhtikuussa, kun hän täytti vuosia. Esitys nimeltä Suomenhevonen sopi mielestäni hevoshullulle ponitädille erinomaisesti. 

Viime hetkille jännitimme, mihin vallitseva säätila muotoutuu ja varauduin pahimpaan sadetakein ja viltein. Onneksemme saimme nauttia esityksestä kuivin nahoin eikä hyttysetkään päässeet kiusaamaan, sillä teatteri tarjosi hyttysmyrkyt!  Ihana pieni ele, josta tuli erityisen kiva fiilis! 

Kesäteatterissa käynti on yksi kesäperinteistä, jota haluan vaalia

kesäteatteri, kontilahden kesäteatteri, suomenhevonen kesäteatteri
kesäteatteri, kontilahden kesäteatteri, suomenhevonen kesäteatteri, kontilahden kanavateatteri
kesäteatteri, kontilahden kesäteatteri, suomenhevonen kesäteatteri, kontilahden kanavateatteri

Ei ihan sieltä perinteisemmästä päästä kesäteatteritarjontaa, mutta minä ainakin tykkäsin tästä uudesta twististä, jota esitys tarjoili

Olimme liikenteessä siis äitini kanssa kahden. Olin aluperin varannut lipun myös 8-vuotiaalle, mutta hän suuntasikin kaverinsa luo yökyläilemään. Jälkikäteen mietin, että ehkä parempi niin, sillä esitys oli selkeästi suunnattu hieman vanhemmille.

Esitys oli hauska ja siinä kuvattiin aika läpileikkaavasti muun muassa eri ikäluokkien eroja. Ei ihan sieltä perinteisemmästä päästä kesäteatteritarjontaa, mutta ainakin minä tykkäsin tästä uudesta twististä, jota esitys tarjoili. Vaikka aiheet esityksessä olivat vakaviakin, kuvaa esityksen hauskuutta liene äitini kommentti, ettei hän ilennyt nauraa niin paljon ja kovaa kuin olisi naurattanut. 

Näyttelijöissä oli myös vahvoja yksilösuorituksia ja etenkin totuuden torvena toiminutta vanhaa mummoa esittänyt herrasmies ansaitsee erityismaininnan! Miten joku voi muistaa niin paljon vuorosanoja?

kesäteatteri, kontilahden kesäteatteri, suomenhevonen kesäteatteri, kontilahden kanavateatteri
kontiolahden kanavateatteria, kesäteatteri, kontilahti,
kontiolahden kanavateatteria, kesäteatteri, kontilahti,
kontiolahden kanavateatteria, kesäteatteri, kontilahti,

Niin ja jos meinasit esitykseen, voisin antaa vinkin, että hieman sivummastakin näki oikein erinomaisesti. Yleisöä oli siis paikalla lisäksemme muitakin, mutta valitsimme reunakatsomon saadaksemme levittäytyä paremmin!

Me vietetimme siis oikein kivan kesäillan Kanavateatterilla ja voisin suositella tätä kyllä teille muillekin kesäteattereista tykkääville. Jos taas et vielä ole hurahtanut kesäteattereiden maailmaan, niin Kanavateatterin ainutlaatuinen miljöö varmasti houkuttelisi sinutkin letkeisiin kesäteatterii tunnelmiin. 

Oletko sinä käynyt tänä kesänä kesäteatterissa tai ajattelitko mennä? Tai jos olet käynyt katsomassa tämän esityksen, olisi hauska kuulla mitä sinä pidit siitä?

terkuin, 

Vilma

*) Liput teatteriin saatu blogin kautta