So-Up -blogiyhteisö suljetaan 31.1.2020. Kiitos kaikille bloggaajillemme ja lukijoillemme yhteisistä vuosista!

kynnet

Kesäiset kynnet Perfect dipillä

Moikka!

Täällä aletaan olla jo pikku hiljaa ihan kesäisissä fiiliksissä.

Fiilistä nostattaa selkeästi vielä sekin, kun pari päivää sitten sain myös kynnet päivitettyä oikeaan vuodenaikaan. Nyt ei ole kuin laskeskella öitä kesän alkuun <3

Kävin Studio Fixillä somistamassa & vahvistamassa omat luonnonkynteni uudenlaisella ja Suomessakin vielä harvinaisella Perfect Dip menetelmällä. Homma alkoi mennä vaikeaksi siinä vaiheessa, kun sain valita värin useista vaihtoehdoista. Lopulta päädyin tähän pirteään oranssiin, joka näyttää tosi fressiltä muun muassa sinisten farkkujen & tennareiden kanssa. Tykkään!

Siinä missä kynsilakat ovat kahdessa päivässä lohkeilleet ja vähintääkin epäsiistit, luvataan tälle Perfect dipille usean viikon kestoa

byvilma, studio fix, perfect dip
byvilma, perfect dip, studio fix
byvilma, studio fix, perfect dip

Lyhennettynä Perfect dip yhdistää siis akyylin kovuuden, ilman tuoksuja sekä geelilakan helppouden

Tykkäilen näistä kynsistä myös siksi, että nää on niin helpot arjessa. Siinä missä kynsilakat ovat kahdessa päivässä lohkeilleet ja vähintääkin epäsiistit, luvataan tälle Perfect dipille usean viikon kestoa. Ja ainakin näissä mun parin päivän tehosiivouksissa ja muissa arkisissa askareissa ovat pysyneet messissä, timantteja myöten ;) Geelaukseen erona tää Perfect dip on lopputulokseltaan hieman kovempi ja sitä nimenomaan suositellaan sun oman kynnen vahvistukseen.

Lyhennettynä Perfect dip yhdistää siis akyylin kovuuden, ilman tuoksuja sekä geelilakan helppouden. Kun kynnet on kovetettu aktivaattorin avulla, on ne mahdollista koristella haluamallaan tavalla. Minulle laitettiin nimettömiin pienet timanttirivit yksityiskohdaksi. Seuraavan kerran voisin harkita ottavani tällä menetelmällä esimerkiki ranskalaisen manikyyrin, kun omat kynteni olisivat jo kasvaneet tämän Perfect dipin alla katkeilematta mukavaan mittaan.

byvilma, perfect dip, studio fix, joensuu

Perfect dipin poisto tapahtuu omaa luonnon kynttäkunnioittaen. Näitä ei siis huolleta kuten rakennekynsiä, vaan joka kerta tehdään uudet. Kynsien laitto kesti minulla hieman yli tunnin, joten kyseessä nopeahko toimenpide.

Nyt sitten timantit kynsissä odotellaan auringonpaistetta ja ehkäpä aloin haaveilla myös  varpaankynsien geelauksesta, joita Studio Fixin runsaissa palveluissa näytti olevan tarjolla. En olekaan kokeillut koskaan varpaankynsien geelausta, joten josko tänä kesänä? 

Olen kuullut hyvää palautetta myös liikkeen rakennekynsistä, mutta itselle nää Perfect dipit oli ehdottomasti parempi valinta tähän touhukkaaseen lapsiperhearkeen :)

Tällaisin pirstsakoin kynsiterveisin tällä kertaa <3

Oletko sinä kuullut tästä uudesta Perfect Dipistä aiemmin? 

Jos kiinnostuit kynsistä, klikkaile itsesi suoraan Studio Fixin fb sivuille ajanvaraukseen tai voit koittaa myös onneasi Instagramissa @byvilmablog in sivuilla, jossa arvomme yhdessä Studiofixin kanssa jollekkin onnekkaalle kesäiset Perfect Dip kynnet 30.4-4.6.2017. Lisätietoja arvonnasta löydät instasta, joten kipinkapin kurkkimaan ;)

-Vilma

* Kynnet saatu blogin kautta