So-Up -blogiyhteisö suljetaan 31.1.2020. Kiitos kaikille bloggaajillemme ja lukijoillemme yhteisistä vuosista!

sisustus

Kesäkivaa kotiin & kokemuksia Kiinasta tilaamisesta

Morjes! <3

Mites menee? Ootteko nautiskellut auringosta, kuten mekin täällä?

Me viriteltiin eilen takapihalle uima-allas & syötiin päivällinen piknik tyyliin ulkona. Nautin ja niin nautti koko perhekin kissaa myöten <3 Ihania kesäisiä hetkiä, joista syntyy kivoja muistoja kesästä 2017.

Lomalaisena on tullut myös vieteletyä jokunen tovi Kiina kaupassa, eli Wishillä. Jos paikka ei ole sulle ennalta tuttu, niin se on lyhyesti selostaen verkkokauppa, josta löydät lähes mitä vain...halvalla.

Itse koen jonkinlaista ristiriitaa sieltä ostamisesta, sillä haluan tukea paikallista ja kuluttaa vastuullisesti...mutta sitten huomaan niiden överi edullisten hintojen saavan mun pään ihan pyörälle

byvilma, kiina, wish
byvilma, wish

Mielenkiinnosta laitoin tilaukseen joitain juttuja, ja sanotaanko vaikka näin, että paperipussi oli ainut täyskymppi

Itse koen jonkinlaista ristiriitaa sieltä ostamisesta, sillä haluan tukea paikallista ja kuluttaa vastuullisesti...mutta sitten huomaan niiden överi edullisten hintojen saavan mun pään ihan pyörälle. Oon myös miettinyt sieltä tilaamista niin, että toisaalta, onko sillä väliä tilaanko tuotteen itse Kiinasta, vai joku muu taho, joka myy sen mulle hieman (tai joskus aika paljonkin...) kalliimmalla. 

En oo siis mikään super Kiina ostaja, mutta nyt pari kertaa tilanneena, voin todeta paikan omien kokemusten mukaan toimituksiltaan luotettavaksi. Tilaukset ovat aina saapuneet 2-6 viikon odottelujen jälkeen, ripotellen pienissä paketeissa. Pojalle olen tilannut Pokemoneja, sillä niitä ei ollut paikallisissa kaupoissa myytävänä ja viimeisimpänä eksyin katsastamaan Wishin sisustustarjontaa.

byvilma, wish, kisu
byvilma, wish

Leluja ajattelin ostaa Wishiltä jatkossakin, sillä valikoima on super ja hinnat alhaiset

Häkellyin hieman, kun huomasin siellä olevan kaupan muun muassa "design letters" -tuotteita, pilvi tabletteja & useissakin blogeissa vilahdelleita paperipusseja sekä paljon muuta omaa silmää miellyttävää kamaa. Mielenkiinnosta laitoin tilaukseen joitain juttuja, ja sanotaanko vaikka näin, että paperipussi oli ainut täyskymppi. Eli Wishin tuotteet eivät missään nimessä korvaa aitoja & alkuperäisiä tuotteita.

Kupit ja kippo olivat kokoa XS ja kelpasivat hammasmukeiksi & kissanruokakupiksi. Myös pilvi tabletti on alkuperäistä pienempi ja löysi tiensä kissankupin aluseksi. Sanotaanko ostoksista vaikka näin, että tulipahan tilattua. Jokseenkaan odotukset eivät olleet korkealla, enkä olettanut saavani aitojen tuotteiden tasoisia tavaroita. Leluja ajattelin ostaa Wishiltä jatkossakin, sillä valikoima on super ja hinnat alhaiset. 

byvilma, wish
byvilma, wish
byvilma, ale, löytö

Wish ostosten lisäksi löysin kotiin myös ihanat lyhdyt lähikaupan alesta <3 Tosi kivat rahapuun kaveriksi, eikö? Mistähän lie Kiinasta nuokin härpäkkeet on kiikutettu meikäläisen iloksi :D

Tajusin tätä postausta kirjoittessani, että taisin viime postauksessa ihmetellä tavaran lisääntyvän kaapeissamme itsestään...mutta sitten taas postaan mitä uutta ja kivaa olen löytänyt kotiin/vaatekaappiin/lapsen vaatekaappiin...ehkä voin siis kääntää syyttävän sormen itseeni tässä asiassa :D

Onko Wish sinulle tuttu? Millaisia ajatuksia sinulla on Kiinasta tilaamisesta? Oletko kenties tehnyt hyviä löytöjä tai joutunut pettymään?

-Vilma