So-Up -blogiyhteisö suljetaan 31.1.2020. Kiitos kaikille bloggaajillemme ja lukijoillemme yhteisistä vuosista!

elämykset

KESÄKUU 16

Tässäpä ois pieni kurkistus meidän kuluneeseen kesän viettoon :) Kesäkuu on ollut kyllä kurja säiden puolesta, mutta osasihan sitä odottaakin? Suomessa kun ollaan, niin aurinkoa ja lämppöä on totuttu odottamaan! Olen ollut koko kuukauden vapaalla, ja mukava on ollut. Tärkeintä vapaa-ajassa on ehdottomasti se, että voi viettää enemmän aikaa perheen ja läheisten ihmisten kanssa. Vapaa-ajalla  tulee koettua enemmän, liikuttua enemmän, tehtyä paremaa ruokaa ja tulee pidettyä itsestään parempaa huolta.  En siis missään nimessä ole lomailija, joka viettää lomansa sohvan ja jääkaapin välissä. Ja vaikka vettä on aika-ajoin tullut vaakasuorassa, ollaan silti kerrytettty jo monta mukavaa lomamuistoa. Tässäpä niistä muutama.

Tärkeintä vapaa-ajassa on ehdottomasti se, että voi viettää enemmän aikaa perheen ja läheisten ihmisten kanssa

KUOPIO - Aloitin vapaat aikuisten reissulla Kuopioon. Se oli hyvä irtiotto se! Söimme hyvin, nukuimme hyvin ja sunnuntaina piipahdettiin Matkuksessa. Matkuksessa tuli ehdottomasti eniten tehtyä ostoksia New Yorkerilla, jota Joensuusta ei löydy. Sieltä löytyi halpoja & kivoja kesäkuteita! Kuopioon reissaaville suosittelen lämmöllä ravintola Ehtaa, jossa vierailin entisen työkaverin suosituksesta nyt ensi kertaa. Tosi hyvä ravintolakokemus pitkästä aikaa! Mukavan rento, mutta silti  laadukasta safkaa, bueno! Onko muita Ehdassa käyneitä ja tykänneitä?

TIVOLI SARIOLA - Tässä toistui sama kaava kuin viime vuonna, tivoliin sisään ensimmäisten joukossa ja ulos tivolin sulkeutuessa. Erittäin hauskaa puuhaa, 4h vierähti kuin siivillä! Messissä meillä oli  mun kummipoika äitinsä kanssa. Välillä tankattiin hodareilla & hattaralla ja hauskanpito jatkui. Aikuisenkin on välillä hyvä heittäytyä ja syödä vähän hattaraa!

UTRANSAARI- Aivan mahtava paikka, jossa kävin ensimmäistä kertaa vasta tänä kesänä. Paikka koostuu pienemmistä saarista ja pääsaaresta. Pienet sillat kuljettaa kävijää saarelta toiselle ihaniin  pieniin poukamiin. Utransaarelta voit löytää 3 eri laavua ja saarta kiertää lenkkipolut. Tuuli saarilla oli aivan älytön, en tiedä onko se saarten ominaisuus vai sattuiko perjantaille vain sellainen sää. En ole mielestäni luontoihminen, mutta löysin saarilla sisäisen patikoijan. Ehdottomasti paikka, jonne pitää vielä palata ja pysähtyä paistamaan makkarat! On hauskaa löytää läheltä omaa elinpiiriä tällaisia aivan uusia elämyksiä! Aina ei tarvitse lähteä merta edemmäs kalaan ;)

On hauskaa löytää läheltä omaa elinpiiriä tällaisia aivan uusia elämyksiä!

RANTAPÄIVÄT - Meidän lemppari puuha kesälomalla on pakata kimpsut ja kampsut ja viettää vaikka koko päivä rannalla. Kun on hyvät eväät mukana, riittävästi juomista ja aurinkorasvaa, niin fiilis on kuin ulkomailla olisi. Kesäkuussa vietimme kaksi tällaista päivää ja heinäkuussa mieluiten ainakin triplasti lisää!

KAHVIHETKET ULKOSALLA- Mikä olisi siistimpää, kuin juoda kahvia auringonpaisteessa kaikessa rauhassa? Viime viikolla kävin vihdoin pienessä suloisessa Kahvila Rennossa. Siinä isoäitini kanssa syötiin herkullista Vuonoksen jäätelöä, juotiin kahvia ja jutusteltiin :) Oon niin onnellinen mummoistani! 

Siinä muutama mukava muisto tältä kesältä. Tällä viikolla on ohjelmassa muun muassa päiväreissu Juukaan mökille, patikkaretki Rotkolaaksoon Tuusniemelle ja juhannuksen vietto Maarianvaaralla. Kuullostaa aikamoiselta eräilyviikolta...

Miten teidän kesäkuu on sujunut?