So-Up -blogiyhteisö suljetaan 31.1.2020. Kiitos kaikille bloggaajillemme ja lukijoillemme yhteisistä vuosista!

lifestyle

Kesän 2017 aakkoset

A - AURINKO Näkyikö sitä tänä kesänä? Ei omaan makuun riittävästi, mutta aina kun se sattui paistamaan, pyrimme suuntaamaan biitsille. Poika pulikoi ja minä makasin X- asennossa. 7-veen mielestä nolaan itseni, kun en pidä rannalla hauskaa uiden, kuten kaikki muut kuulemma tekevät ;D

B- BY VILMA -blogi täytti tänä kesänä 1-vuoden! Blogin parissa tuli vietettyä kesällä useampikin tovi ja monta kivaa yhteistyöjuttua piti mut liikkeessä pitkin kesää!

C- CAKE Heinäkuussa juhlittiin pojan 7-vee pirskeitä Minecraft-teemalla. Tapaustaikina loihti kemuille mitä parhaimman kakun tarkkoine yksityiskohtineen. Lisää juhlista ja kakusta kirjoitin heinäkuussa tänne.

Tapaustaikina loihti kemuille mitä parhaimman kakun tarkkoine yksityiskohtineen

mansikat

D- D-VITAMIINIT unohtui liian usein kaappiin. Nyt ryhtiliike asian suhteen!

E- ELOKUVATEATTERI ssa kävimme katsomassa Itse Ilkimys 3: sen!

F- FANI tusta harrastimme kesän alussa, kun suunnattiin katsomaan Robinia Joensuun Laululavalle. Etenkin 7-vuotiaalle unohtumaton kokemus.

G- GOOGLE sta selvitettiin monen monta juttua joka päivä. Muun muassa, miksi Fanipala onkin taas Fasupala.

H- HARMAA valittiin tehosteväriksi olohuoneeseen & makuuhuoneeseen, kun sudimme vuokra-asuntoamme kodikkaammaksi kesäkuussa. Kuvia muutoksesta voit kurkkia täällä.

I- IPANAT, niin omani kuin naapurinkin ovat leikkineet lähes taukoamatta ulkona taloyhtiömme pihalla. Usein ovikello soi jo heti 10 jälkeen aamulla ja iltaisin leikit tahtoisivat jatkua vaikka kuin, eikä sisälle maltettaisi tulla kuin pakon edessä.

J- JOUTILAISUUS on mulle aika vieras olotila, mutta nää viimeiset kaksi viikkoa olen kyllä pitkälti vain OLLUT. Jos tämä oleilu jatkuisi pidempään, luulen etten enää nauttisi siitä. 

Jos tämä oleilu jatkuisi pidempään, luulen etten enää nauttisi siitä

musta kissa
byvilma

Olen ollut määräaikaisessa työsuhteessa nyt pari vuotta ja kesät olen ollut ilman työtä. Ehkä pieni identiteettikriisi siitä, olenko lomalainen vai mikä olen

K- KOULUHOMMAT sain taputeltua pois to do- listalta vasta heinäkuussa. Olin tyhmä ja jätin rästit roikkumaan tekemättömänä liian pitkään ja lopulta niiden viimeistelemiseen meni vaivaiset 1,5h.

L- LOMA lla vai työttömänä? Olen ollut määräaikaisessa työsuhteessa nyt pari vuotta ja kesät olen ollut ilman työtä. Ehkä pieni identiteettikriisi siitä, olenko lomalainen vai mikä olen. 

M- MANSIKAT ostimme Prismasta ja onneksemme voitin vielä FB:n arvonnasta toisen laatikon Iivananpuron tilan mansikoita. Peukku arpajaisvoitto mansikoille, ne olivat hurjan makeita ♡

N- NUOTIO lla istuimme tänä kesänä pari kertaa mökillä ja kerran Utransaaressa. Kun muut paistoivat makkaraa, minä ihmettelin ja mietin, mikä voisi olla hyvä retkieväs punaistalihaa välttelevälle. Kanamakkaratkin näyttävät jotenkin oudoilta?

O- OPPIVELVOLLISUUS alkaa pojalla ensi viikolla ja se on mietityttänyt koko kesän. Nyt kaikki tarvittava on hommattu ja ei ole kuin odotella ensimmäisiä päiviä koululaisena. Kouluvaatteista postasin lisää tänne.

vaahtokarkin grillaus

Ponien touhuja seuraillessa ja landen rauhassa hiippaillessa on jotain todella ihanaa ja kesäistä fiilistä.

P- PONIT on käyty laskemassa muutamaan otteeseen vanhempieni maatilalla Viinijärvellä. Ponien touhuja seuraillessa ja landen rauhassa hiippaillessa on jotain todella ihanaa ja kesäistä fiilistä.

Q- QUALITY eli laatu. Asiat, vaatteet, tavarat ja ruoka. Mieluiten laadukkaana kiitos. Tänä kesänä panostin mm. Joe Blascon meikkivoiteeseen ja Peakin kevyt untsikkaan, joille molemmille toivon pitkää käyttöikää.

R- ROMUT nurkissamme saivat kyytiä oikein kunnolla. Aloitin lomani kirpparipaikalla ja myös pari viikkoa sitten pidin kirppispaikkaa uudestaan. Vapaalla ollessa kaapeista löytyi vaikka ja mitä myyntiin laitettavaa. Myös FBn kirpparilla kauppa kävi ahkerasti. Nyt on hyvä mieli tehdä uusia hankintoja kotiimme. 

S- SALI llakäynti on kuulunut kesän 2017 arkipäiviin. Meitä liikkeessä on pitänyt Kuntokeskus Energyt.

T- TOPI kissa on karannut kesän aikana liioittelematta 35 kertaa. Olemme juosseet sitä kiinni pitkin pihoja ja olemme varmaan muodostuneet jo yleiseksi vitsiksi taloyhtiössämme. 

U- UINTI järvessä jäi multa tänä kesänä suorittamatta. Yksinkertaisesti liian kylmää vettä! Kävimme kerran koko poppoolla uimahalleilemassa Vesikossa, siinä minun pulikoinnit tältä kesältä.

V- VANHEMMUUS tuntuu tietyllä tavalla muuttavan muotoaan koko ajan. Nyt tulevan koululaisen kanssa uusia iloja & haasteita kesällä on tuottanut lapsen kasvanut itsenäisyys ja koko ajan laajeneva kaveripiiri.

X- X - on yksi Särkänniemen huvipuistolaitteista, johon emme kesälomareissullamme uskaltautuneet. Tornado oli riittävän traumatisoiva kokemus.

Y- (Y) - peukku ylöspäin kesälle 2017. Paljon mukavaa ohjelmaa, mutta riittävästi myös kiireettömyyttä & spontaania eloa.

Z- ZZZ ...unet ovat olleet kesällä kuitenkin vähän huonossa kantimissa. Milloin lapsi, milloin kissa ja milloin koira ovat herättäneet.

Å- ÅLAND eli Ahvenanmaa, on paikka jossa haluaisin käydä ja etenkin kesällä. Tänä vuonna emme päässeet Tamperetta kauemmaksi.

Ä- ÄITIYS on yksi elämääni eniten määrittävistä seikoista. On ihanaa päästä tarjoamaan omalle lapselle samoja kesäelämyksiä, kuin joista itse lapsena saanut nauttia. Kesäteatterit, uimarantareissut, jäätelöt kioskilta...

Ö- ÖTÖKÄT eivät päässeet häiritsemään meitä, sillä vietimme 90% kesästä kaupungissa.

Useissa blogeissa olen törmännyt tähän aakkoshaasteeseen ja niitä on ollut tosi hauska lukea. Nyt olikin oiva aika toteuttaa haaste myös oman blogin puolella, kun kesä osaltamme on ohi ja arki töineen alkoi. Huomenna kello soi 6.00 ja sitten se on menoa taas! ♡

Toivottavasti myös sinun kesä oli voimaannuttava ja voit suunnata uusilla voimilla kohti arjen haasteita! 

- Vilma