So-Up -blogiyhteisö suljetaan 31.1.2020. Kiitos kaikille bloggaajillemme ja lukijoillemme yhteisistä vuosista!

treeni

Tuloksia kesätreeneistä & visiitti ulkosalille

Moikkelis moi!

Olen käynyt koko kesän tasaiseen tahtiin salilla ja vitsit miten kiva on alkaa huomaamaan tuloksia. Jo ekan treenin jälkeen henkinen fiilis nousi potenssiin kymmenen, mutta nyt kun treeniviikkoja on takana jo useampia, on myös kunto alkanut oikeasti kohenemaan ja painoja päässyt lisäilemään.

Tää on varmastikin salitreenaamisessa se taitekohta, joka ihmisiä koukuttaa. Onhan se siistiä, kun konkreettisesti huomaa, miten voima ja jaksaminen on lisääntynyt...ja samalla muutama kilokin vyötäröltä ehkä karissut ;) Mun paino on kylläkin pysynyt koko ajan samana, mutta ilahduttaa ajatus siitä, jos jokunen selluliitti olisi sulanut ja tilalle tullut lihasta.

Mun paino on kylläkin pysynyt koko ajan samana, mutta ilahduttaa ajatus siitä, jos jokunen selluliitti olisi sulanut ja tilalle tullut lihasta

byvilma, kuntokeskus energy, energy ylämylly, salitreeni, kuntosalit, joensuun kuntosalit
byvilma, kuntokeskus energy, energy ylämylly, salitreeni, kuntosalit, joensuun kuntosalit

Viime viikolla oli kauniita kesäpäiviä, joten ajelimme veljeni tyttöystävän kanssa jumppailemaan Ylämyllyn ulkosalille

On ollut myös hauska, kun pääsen Energyn kortilla "kotisalini" Rantakylän lisäksi treenaamaan Keskustan & Ylämyllyn saleille. Viime viikolla oli kauniita kesäpäiviä, joten ajelimme veljeni tyttöystävän kanssa jumppailemaan Ylämyllyn ulkosalille. Tehtiin treeni osittain sisällä ja osittain ulkona kauniista kesäillasta samalla nauttien.

Ulkosalilta löytyi käsipainojen lisäksi joitain laitteita sekä aikuisten "temppurata", jossa sai kivat lämmöt päälle. Eikä muuten mikään ihan helppo rata ollutkaan. Ainakin meikäläinen kaipaa harjoitusta köydellä nousemiseen ;D

​byvilma, ulkosali, kuntosali, ylämyllyn energy, kuntokeskusenergy
kuntokeskusenergy, ylämyllyn energy, energy, joensuun kuntosalit
kuntokeskusenergy, ylämyllyn energy, energy, joensuun kuntosalit
kuntokeskusenergy, ylämyllyn energy, energy, joensuun kuntosalit

Tää oli mulle ensimmäinen kerta, kun treenailin ulkosalilla sillä en ole oikeastaan ennen edes tiennyt tällaisesta mahdollisuudesta. Oli myös kiva bongata Ylämyllyn Energyltä lapsiparkki, joten ulkosalitreenit ei  jatkossakaan jää lapsenhoitajasta kiinni. 7-v pärjää mainiosti treenien ajan lapsiparkissa puuhaillen. 

Oletko sinä treenaillut ennen ulkosalilla? Millaisia kokemuksia sinulla on ulkosaleista? Itse tykkään tehdä treeneistä monipuolisia ja sitä kautta mahdollisimman innostavia. Tää ulkona treenaaminen on yksi mainio tapa saada kuntoiluun uusia ulottuvuuksia.

Treenailemaan tsempaten

-Vilma

IG @byvilmablog / FB By Vilma 

Ps. By Vilma blogin nimellä saat ostettu itsellesi kokeilukuukauden Energyille hintaan 35e / kk. Lue lisää esim. TÄSTÄ postauksesta :)

* Treenit saatu blogin kautta