So-Up -blogiyhteisö suljetaan 31.1.2020. Kiitos kaikille bloggaajillemme ja lukijoillemme yhteisistä vuosista!

Keskikesän juhlaa |

Vietimme keskikesän juhlaa juhannusta tänä vuonna aikuisten kesken.

Tänä juhannuksena tuli myös 4 vuotta siitä, kun me mieheni kanssa tapasimme ensi kertaa! Silloin meininki oli vähän toinen. Voisi kuvailla myös adjektiivilla vauhdikkaampi.

Sen sijaan, että olisimme nyt heittäneet kannat kattoon, halusimme rauhallisen juhannuksen luonnon keskellä.

Vietimme keskikesän juhlaa, juhannusta tänä vuonna aikuisten kesken

juhannus 2018, by vilma

 Jälkiruuaksi herkuttelimme köyhiä ritareita, jotka niin ikään grillasimme tulella

Veljeni avopuolisonsa kanssa oli ottanut haltuunsa isovanhempiemme mökin Juuassa, joten tuntui kivalta ajatukselta suunnata heidän vieraakseen Pielisen rannalle. Sama suunta siis kuin juhannuksena 2017, mutta viettelimme juhlapäivää vain vähän eri kokoonpanolla! Sukulaisteni kesken kuitenkin!

Juhannuksen pukukoodiksi päälleni valikoitui kevytuntsikka, villasukat ja crocksit. Pikaisen Instagramin stoorissa tekemäni gallupin perusteella voisin väittää pukukoodin olleen yksi illan suosituimmista!

Lähes ensimmäisiä liikkeitämme mökille saapuessamme oli lyödä tulet pieneen pahaiseen grilliin. Päivällinen valmistui siinä sivussa samalla kuulumisia vaihtaen. Grillissä kypsennettiin lihaa, makkaraa, lohta, vartaita ja halloumia. Miesten grillatessa me naiset teimme salaatit, keitimme perunoita ja valmistelimme muuta pöytää. Jälkiruuaksi herkuttelimme köyhiä ritareita, jotka niin ikään grillasimme tulella.

Eväät olivat siis vallan kohdillaan, mutta tämä "normaalista poikkeava" aterointi sai kyllä oloni enemmän kuin ilmapalloja nieleskelleeksi. Eniten tukalasta olostani syytän 2 pullaviipaletta ja perunaa, joita ei ole tullut popsittua juhannusta ennen kuukausiin.

Mahassa pyörineistä ilmapalloista huolimatta ilta jatkui mukavissa merkeissä mölkkyä pelaillen ja saunaa lämmittäen. Ja ne itse löylyt, ne nyt vain ovat omaa luokkaansa puusaunassa. Lempihetkiini lukeutuu myös pyyhe päällä vilvoittelut, jolloin nautin erityisesti hiljaa istuskelusta luonnon ääniä kuunnellen.  

Olimme etukäteen miettineet, että voisimme suunnata saunan jälkeen myöhäisillaksi Kolin juhannusjuhlille. Ajatus kuitenkin kuopattiin ja vaihdettiin mökissä loikoiluun ja suomalaiseen elokuvaan.

Niin ja lopulta ajelimme yöksi kotiin! ♡

Valitsitko sinä sen villimmän vai vähemmän villin juhannuksen? Ja jos myös sinun päältäsi löytyi juhannuksena 2018 kevyttoppatakki, villasukat ja crocksit, ilmiannathan itsesi kommenttiboksiin!

terkuin, 

-Vilma

Ps. Blogi päivittyy seuraavan kerran torstaina, sillä alkuviikon viettelemme tiiviisti Viinijärvellä vanhempieni luona.