So-Up -blogiyhteisö suljetaan 31.1.2020. Kiitos kaikille bloggaajillemme ja lukijoillemme yhteisistä vuosista!

arki

Keskiviikon kemut

Tulimme tänään jo kahden jälkeen kotiin, ja ajattelin, että olisi kiva tehdä poitsun kanssa jotakin spessua. Hän lähtee huomenna isälleen useammaksi yöksi, joten yhteistä aikaa ei tule viikonloppuna vietettyä. Kysyin, mitä tehtäisiin ja vastaus yllätti minut täysin. Olin ajatellut jotakin legoilla rakentamisesta hirviö hippaan, mutta ei! Hän oli sitä mieltä, että leivotaan kakku, ostetaan diskopallo ja pidetään bileet. Suunnitelmat hänen päässään olivat jo aika pitkällä ja minun oli toppuuteltava häntä. Ilonpilaaja en kuitenkaan halunnut olla, olinhan kerrankin arkena luvannut tehdä, mitä poika haluaisi. Joten eikun kakkua leipomaan ja kutsukortti naapurin lasten oveen.

Kakkuun valikoitui vadelma-sitruunarahkatäyte ja pinnalle vaaleanpunaiseksi värjättyä kermavaahtoa sekä värikkäitä namuja. Poitsu sai hoitaa kananmunien ja sokerin vaahdottamisen, jauhojen sekoittamisen sekä kakun koristelun. Allekirjoittanut hoiti loput. Kakku onnistui hyvin ja vieraiden odottaminen sai alkaa. Jo itse valmistelut olivat mukavaa yhdessä puuhaamista, ja vaihtelua arkisille rutiineille.

 Naapureista paikalle pääsi nopealla varoitusajalla yksi tyttö, mutta se ei tunnelmaa lannistanut, vaan päinvastoin. Juhlat alkoivat kakun herkuttelulla ja jatkuivat olohuoneessamme ledien välkkeessä. Lapset valikoivat biisejä youtubesta vuorotellen ja minulle jäi djn rooli. Huulipyöreänä katsoin, kun lapset jorasivat yli tunnin vuorotellen biisejä valiten. Hiukset kammattiin pystyyn ja tukkaan lisättiin lakkaa, diskopallon puutetta ei huomannut kukaan. 

Kuuden maissa saateltiin vieras kotimatkalle, ja meillä alkoi halloween juhlien suunnittelu, sillä loput poitsun villeistä suunnitelmista lupailin toteuttaa tällöin. Me emme olekaan halloweenia lastenkemujen muodossa juhlineet. Tänään olen viestitellyt myös Pomdeluxin kotikutsujen järjestämisestä ystäväni kanssa. Yhdet sellaiset sitten lokakuussa ;) 

Onko teillä järjestetty kotibileitä lapsille? 

Entä olisitko sinä kiinnostunut tulemaan Pompin vaatekutsuille? 

-Vilma