So-Up -blogiyhteisö suljetaan 31.1.2020. Kiitos kaikille bloggaajillemme ja lukijoillemme yhteisistä vuosista!

lifestyle

Keväistä meikki- ilottelua & ajatusten virtaa

Moikka pitkästä aikaa, minne se viikko menikäään?

Viime viikonloppuna pääsin Maria Glow- kosmettiikkablogia kirjoittavan Marian meikkituoliin muutamaksi tunniksi. Hän toteutti mulle keväisen persikkaisen meikin. Annoin Marialle vapaat kädet, ja tuloksena oli vähän rohkeampaa settiä, mitä mun kasvoilla usein tulee nähtyä. Ihan hauskaa meikki-iloittelua <3 Nää postauksen kuvat siis siltä reissulta!

byvilma, keväinen outfit
byvilmablog, keväinen meikki, keväinen outfit

Kun palaan Jyväskylään tyttöjen kanssa, tuntuu, kuin palaisin omassa elämässä ajassa taakse päin sen kymmenen vuotta

Me palailtiin eilen minireissusta Jyväskylästä, joka oli tarpeeseen tullut irtiotto omaan elämään. Kun palaan Jyväskylään tyttöjen kanssa, tuntuu, kuin palaisin omassa elämässä taaksepäin sen kymmenen vuotta. Shoppailua, ulkona syömistä, hengailua ja juhlintaa. Niin mukavaa, kevyttä ja huoletonta, sellaistako se elämä oli 18-vuotiaana? Aika untuvikko sitä oli, kun hädin tuskin täysi-ikäisenä suuntasin vieraaseen kaupunkiin mieli seikkailuja janoten. 6-vuotta Jyväskylässä oli mulle ihmisenä kasvun aikaa, eikä suruiltakaan vältytty. Mutta paljon hyviä muistoja ja rakkaita paikkoja kaupungista yhä löytyy.

Ihana Jyväskylä, kiva reissu, mutta kuinka kiva onkaan olla nyt kotona <3 Pojalle nosti viime yönä harmikseen kuumeen, joten me sairastupaillaan ainakin tämä päivä. Lapsiperhearkeen paluu viikonlopun rentoilun jälkeen tapahtui siis oikein näpsäkkään! Tuttua kaikille vanhemmille?

byvilma, keväinen meikki
byvilma, kevät, keväinen outfit
byvilma, keväinen outfit

Salaisuus on Cutrinin Reflection Silver shampoo, joka on toiminu mun tukkaan paremmin kuin mikään muu vastaava tuote aiemmin

Moni on muuten viime aikoina kysellyt mun hiusten väristä. Salaisuus on Cutrinin Reflection Silver shampoo, joka on toiminu mun tukkaan paremmin kuin mikään muu vastaava tuote aiemmin. Kymmeniä tuotteita on tullut testattu, joten iso käsi tälle shampoolle. Taittaa keltaisuutta todella tehokkaasti! Mun mieltä myös lämmittää, kun kyseessä on suomalainen tuote, eikä hintakaan ole paha n.10e :) Täysin sattumalta valittu tuote Prisman hyllystä, kerrankin siis lykästi!

Tästä viikosta on tulossa tavanomainen työviikko, kunhan saadaan pieni potilas paranneltua eskari kuntoon. Myös marmori dc-fixiä on ostettu, ja jo joitain tuotteita oon sillä kerennyt tuunailemaan. Odottakaas vaan, kun saan valmista ;) Ainakin vanhasta radioista tuli niin siisti tällä uudella kuosilla!

Onko sulla sellaisia paikkoja tai ihmisiä, joiden seurassa tuntuu kuin palaisi ajassa taaksepäin? Miten usein sä tartteet irtiottoja lapseperhearjesta? 

Näillä mietteillä kohti uutta viikkoa, ja päivä päivältä lähemmäs kesää <3 Mukavaa viikkoa just sulle <3 

-Vilma