So-Up -blogiyhteisö suljetaan 31.1.2020. Kiitos kaikille bloggaajillemme ja lukijoillemme yhteisistä vuosista!

lifestyle

KEVÄTKOTI | & arkiviikon kuulumisia

Kevät saapui kotiimme pienin muutoksin. Matto kääntyi ympäri, uusi viltti ja kaunis helmililja pöydällä tuovat toivottua piristystä kotiimme.

Tämä viikko on soljunut arkisissa merkeissä. Maanantaina käytin pojan parturissa ja eilisen työpäivän jälkeen olin pitkästä aikaa hyvin väsynyt. Ilta meni sohvalla ja kotitöitä tehden.

kevätkoti, helmililja
kevät koti, spring home, kodisisustus
kevät koti, spring home, kodisisustus

Päivä on aikamoinen huipennus koko opiskeluvuodelle ja huomaan myös haaveilevani jo helpotuksen tunteesta, kun tuo rutistus on ohi

Opintoni YAMK: ssa alkavat olla tämän kevään osalta loppusuoralla ja huomenna on virallisesti kevään viimeinen kontaktipäivä. Järjestämme kurssimme kanssa seminaaripäivän SOTE alan esimiehille ja valehtelisin jos väittäisin, ettei kyseinen päivä tuo mahaani perhosia. Olen sen tyyppinen ihminen, että jännitän tällaisia juttuja! Haluan niiden onnistuvan 100% ja että vierailijat saavat esityksestämme kaiken mahdollisen infon ja inspiraation irti. Päivä on aikamoinen huipennus koko opiskeluvuodelle ja huomaan haaveilevani jo helpotuksen tunteesta, kun tuo rutistus on ohi.

Seminaarin jälkeen suuntaan ystäväni luo reikiin. Reiki ei sinänsä sano minulle pintaraapaisua enempää, mutta menen avoimin mielin ja toivon nousevani hoitopöydältä voimaantuneena. Saa nähdä kuinka käy! Olen kuullut, että kyseinen hoito voi saada aikaan hyvin epätodellisiakin tuntemuksia, kuten leijumisen tunnetta. Lupaan palata asiaan, mikäli näin käy.

kevät koti, spring home, kodisisustus
kevät koti, spring home, kodisisustus
kevätkoti, keväinen koti, helmililja

Tulevana viikonloppuna olen kotona pitkälti yksin, kun poika on reissussa ja miehelläkin tuntui olevan menoja aamusta iltaan. Se tarkoittaa minulle omaa-aikaa tietokoneen kanssa kouluhommien & blogihommien merkeissä. Lisäksi ajattelin shoppailla vähän juhlavaatteita tulevan kevään ja kesän juhlille. Löysinkin jo Kekäleestä ihanan Hilfigerin mekon, josta haaveilen vakavasti. Tulevat juhlat ja opiskelujen huipennus seminaariin -mitä ihania syitä ostaa uusi mekko, eikö?

Mitä muuten pidät kotimme keväisemmästä ilmeestä? Olen yllättynyt siitä, miten sininen väri sisustuksessa on raivannut tietä sydämmeeni.  Kuvia kotimme ”vanhasta” ilmeestä voit kurkkia esimerkiksi täältä.

Miten sinun viikkosi on sujunut? Oletko sinä käynyt joskus reikissä? Tai haluaisitko käydä? Olisi jännittävää kuulla erilaisia kokemuksia tuosta uskomushoidoksikin kuvatusta hoitomuodosta.

terkuin,

Vilma