So-Up -blogiyhteisö suljetaan 31.1.2020. Kiitos kaikille bloggaajillemme ja lukijoillemme yhteisistä vuosista!

sisustus

Kevättä kotiin

Pääsiäisen vapaat on mahdollistaneet kodin kohennuksen kevääseen!

Jos viime viikko oli takkuinen, saa tämä kodin järkkäily palikat mielessäni järjestykseen. Ehdottomasti paras tapa  harjoittaa mindfullnesia ;)

Ensimmäisenä kävin pojan huoneen kimppuun, jonne vaihdoin uudet verhot. Pieni projekti sinänsä, mutta pimentävät verhot oli kerrassaan haastavat saada suoriksi. Verhojen laitto on muutenkin yksi inhokki hommista. Kädet väsyy ja hikikarpalot nousee otsaan, kun verhoja sommittelee tuolilla keikkuen katon rajaan...ja eihän se koskaan onnistu ensimmäisellä kertaa...

Muistatko muuten vielä, miltä huone näytti ennen? Tästä pääset kurkkaamaan jouluisia kuvia huoneesta. Vaaleammat verhot toivat mukanaan toivottua lisävaloa tilaan <3 Ja mikä parasta ne pimentävät tilan aamuisin & iltaisin erinomaisen tehokkaasti! Kesällä pääsen mylläämäään pojan huonetta lisää, kun laitamme parvisängyn myyntiin ja hommaamme 80cm sängyn & koulupöydän huoneeseen. Parvisänky oli hetken huumaa.

Vaaleammat verhot toivat mukanaan toivottua lisävaloa tilaan

byvilma, sisustus, joensuu, lastenhuoneensisustus
byvilma, lastenhuoneensisustus, eskarilaisen huone
byvilma, eskarilaisen huone
byvilma, eskarilaisenhuone
byvilma, eskarilaisen huone

Pojan uusien verhojen lisäksi muutamat uudet kasvit saavat kotimme ilmeen selkeästi keväisemmäksi. Rahapuu ja narsissi piristää kotia, että mieltä <3

Kun paikat on puhtaat, lakanat vaihdettu ja sohvatyynyt suoristettu voi tämäkin mama rentoilla. Pääsiäisenä on ollut niin parasta nähdä kaikkia niitä tärkeitä, joita ei näe kuin kerran pari vuodessa. On saanut hiipiä yöpaidassa klo 12 asti ja juoda aamukahvit pitkän kaavan mukaan ja keittää tämän jälkeen vähän lisää. Myös salilla on käyty, lähinnä iltaisin :) Ajatukset on osittain hiipinyt myös vapun seutuun, sillä silloin on kaikkea mukavaa taas tiedossa. Pidän muun muassa elämäni ekat Noshin kutsut, joiden tarjoiluja on kiva pohdiskella. Saa nähdä mitä pöydästä sitten lopulta löytyy ;)

Kun paikat on puhtaat, lakanat vaihdettu ja sohvatyynyt suoristettu voi tämäkin mama rentoilla

byvilma, sisustus
byvilma, kevätkoti
byvilma, narsissi
rahapuu, byvilma
byvilma, rahapuu
byvilma, pääsiäistipu

Olisi kiva kuulla, mitä mieltä sinä olet lastenhuoneen uusista verhoista? Käyvätkö ne mielestäsi tilaan paremmin kuin entiset? Voit painaa postauksen lopusta tykkää nappia, jos muutos oli parempaan ;) 

Mukavaa maanantaita toivottelee

-Vilma