So-Up -blogiyhteisö suljetaan 31.1.2020. Kiitos kaikille bloggaajillemme ja lukijoillemme yhteisistä vuosista!

kierrätys

KIRPPISTELYÄ | & kaappien tyhjennystä

Kirppistely on ollut yksi mun lempiharrastuksista jo yli 10-vuotta. Kirppareilta löytää vaikka mitä ihanaa, kunhan vain jaksaa vähän kierrellä.

Viimeaikaisten kiireiden vuoksi kirppareilla on tullut vierailtua aiempaa harvemmin, mutta silti voisin väittää, että noin puolet vaatekaappini sisällöstä on käytettynä ostettua. Itse etsin kirppareilta etenkin vaatteita, joita ei Suomesta saa. Tykkään muun muassa Stradivariuksen, Bershkan ja Pull & Bearin vaatteista, mutta myös Zaran vaatteet ovat usein hyviä löytöjä!

Noin puolet vaatekaappini sisällöstä on käytettynä ostettua

kirppistelyä, kirpputori, valintakirppis, kirpparit
kirppistelyä, kirpputori, valintakirppis, kirpparit
kirppistelyä, kirpputori, valintakirppis, kirpparit

Ja koska en halua omistaa mitään ylimääräistä, on kirppispöytä varattava myös itse useamman kerran vuodessa. Kalleimmat jutut tykkään kylläkin myydä netin kautta, mutta itsepalvelukirpparille vien kaiken edullisemman.

Tällä kertaa varasimme pöydän yhdessä mummin kanssa, sillä meillä molemmilla oli vain muutama kassi myytävää. Kaverin kanssa kimppaan otettu pöytä tulee puolta edullisemmaksi ja pöydän siisteydestä voi huolehtia vuorotellen. Ihan hyvä diili mielestäni! Rahat eri myyjien kesken on helppo jakaa tuotetarrojen yhteenvetolomakkeen perusteella ja näin molemmat saavat eurolleen oman osansa tuloista.

Kaverin kanssa kimppaan otettu pöytä tulee myös puolta edullisemmaksi ja pöydän siisteydestä voi huolehtia vuorotellen

kirppistelyä, kirpputori, valintakirppis, kirpparit
kirppistelyä, kirpputori, valintakirppis, kirpparit
kirppistelyä, kirpputori, valintakirppis, kirpparit

Mun kirpparikasseista löytyy tällä kertaa jonkin verran kodin juttuja ja pojan 116-120cm vaatteita, jotka ovat olleet ns. "kakkos vaatteina". Lisäksi hinnoittelin joukkoon muutamia omia vaatteita, mutta niiden osuus jäi tällä kertaa aika pieneksi. Mummin kirppis tavaroista löytyy muun muassa kivoja suomalaisia aikuisten naisten vaatteita ja taisipa siellä olla joitain astioitakin, ellen aivan väärin muista.

Kirpparille tavaroiden roudaamisessa on jotain puhdistautumiseen verrattavaa hurmosta. Varmaan myös rakkauteni siisteihin kaappeihin ja kotimme rajallinen säilytystila saa minut koluamaan nurkkia tavanomaista aktiivisemmin.

Ja jos sä muuten asut Joensuussa ja haluat käydä kurkkimassa pöytäämme (nro 42) löydät sen 3-9.5.2018 Valintakirppikseltä Siihtalasta. Takaan, ettei pöydän hinnat pääse päätä huimaamaan, sillä suurinosa tuotteista on 0,5-2e luokkaa!

Tykkäätkö sinä ostaa ja myydä kirpputoreilla? Mikä kirppistelyssä on parasta? Ja mitkä on sun parhaita kirppislöytöjä?

Terkuin, 

Vilma

ps. Hauska sattuma muuten, että kuvissa päälläni olevan paitakin on kirpparilöytöjä parin viikon takaa. Tästäkään neuleesta ei voisi arvata, että se on käytettynä ostettu, sillä sen kunto on aivan moitteeton! 

pps. Myös näissä postauksissa näkyviä vaatteita olen ostanut käytettynä:

Kevään lempparioutfit  ( Kuvien takki )

Yksinhuoltajan leima - kokemukseni yh-äidin leiman kantamisesta  (Kuvien takki)

Ystävänpäivänä (Kuvien toppi)

Tavoitteena hyvä elämä ( Kuvien housut)