So-Up -blogiyhteisö suljetaan 31.1.2020. Kiitos kaikille bloggaajillemme ja lukijoillemme yhteisistä vuosista!

ihonhoito

Kohti parempaa ihoa 2.0

Palaillaanpa ajassa taaksepäin, kun postailin elämästä kohti parempaa ihoa.

Nimenomaan iho, oli se miksi alun perin aloin miettiä, mitä suuhuni pistän. Koko juttu on levinnyt laajemmin kokonaiseksi elämäntavaksi ja haluksi tehdä parempia valintoja ennen kaikkea hyvinvoinnin vuoksi. Ajattelen, että kauneuden perusta on hyvinvoiva ihminen ja näin myös ihon on mahdollista voida hyvin. Ihon hyvinvointi määrittyy mielestäni pitkälti siitä, mitä kropallesi kuuluu.

Listasin kesällä ensi steppejäni kohti parempaa ihoa ja edelleen liputan etenkin Omega 3 öljyjen puolesta todella vahvasti. Toivoisin kaikkien ihmisten ymmärtävän miten välttämättömiä ne ovat hyvinvoinnille kokonaisuutena ja tekevät toki hyvää myös iholle. Jos haluat lukea kesäisiä ajatuksiani paremman ihon puolesta, sinne pääset täältä. 

byvilma, facegel
byvilma, facegel

Sen lisäksi, että pyrin huoltamaan itseäni sisäisesti, haluan huolehtia ihostani myös ulkoisesti. Olen viime aikoina panostanut laadukkaampiin ihonhoito tuotteisiin, ja ottanut ne osaksi päivittäisiä rutiineja. Saanko myöntää, että kaksi vuotta sitten en rasvannut ihoani KOSKAAN. Kamala edes ajatella sen hetkistä ihoni kosteusprosenttia. Ihon hyvä kosteutus on kuitenkin yksi perusjutuista.

Sen lisäksi, että pyrin huoltamaan itseäni sisäisesti, haluan huolehtia ihostani myös ulkoisesti.

Hyvän kosteutuksen lisäksi iholta tulee poistaa kuollut ihosolukko vähintään kerran kuukaudessa. Kuollut ihosolukko tukkiii  ihohuoksia ja tätä kautta edes auttaa näppylöiden syntyä. Olen testannut erilaisia kuorintoja ja yksi virheistäni on ollut valita liian kova vaihtoehto, jonka myötä ihoni on kuivunut entisestään. Sain blogini kautta testiin Maybeautyn The Incredible Face Gel - kasvogeelin, joka oli todella mielenkiintoinen uusi tuttavuus. 

byvilma, facegel
byvilma, facegel
byvilma

Geeli irroittaa kuolleen ihosolukon välittömästi, hurjaa on, että voit nähdä ja tuntea sen.

Geeli ei ole kuorintamainen tai rakeinen, vaan hempeän vaaleanpunainen geeli, joka levittyy kasvoille helposti. Geeliä hierotaan kasvoille 2 minuutin ajan kevyesti sormenpäillä. Geeli irroittaa kuolleen ihosolukon välittömästi. Aika hurjaa, mutta totta, että voit nähdä ja tuntea sen. Tämän jälkeen geeli pestään kasvoilta runsaalla vedellä. Itse tykkään geelin jälkeen laittaa kosmetologin ohjein kunnon kosteuttavan kasvonaamion kosteuttamaan puhdistettua ihoani. Geelin ja naamion jälkeen kasvoni ovat ihanan sileät, raikkaat ja hyvinvoivat <3 :) Ajattelin, että voisin tehdä hoidon jatkossa viikon tai kahden välein.

Jos olet vailla tuotetta, joka poistaa kuolleen ihosolukon kasvoiltasi välittömästi, klikkaile itsesi osoitteeseen http://maybeauty.fi/vilmagel ja saat blogini lukijana -30% alennuksen The Incredible Face Gel -kasvogeelistä :)

Alekoodina toimii: vilmagel 

Huolehtikaamme siis ihostamme niin sisäisesti kuin ulkoisestikin, olemme ansainneet sen <3

Mikä on sinun ihosi salaisuus? Oletko sinä kuullut tästä The Incredible Face Gel- kasvogeelistä aikaisemmin? 

Kauneus terveisin

-Vilma

*The Incredible Face Gel - kasvogeeli saatu blogin kautta