So-Up -blogiyhteisö suljetaan 31.1.2020. Kiitos kaikille bloggaajillemme ja lukijoillemme yhteisistä vuosista!

lapsi

Kokemuksia Play & Go leikkimatosta

Viime postauksessa kuvailin aika-ajoin haastavaakin arkeamme töiden ja velvollisuuksien viidakossa.

Kun olin julkaissut postaukseni, mietin, mitähän äidit, joilla on useampia lapsia miettivät, kun minä yhden lapsen äiti koen, etteivät tunnit päivässä riitä. Nostan hattua teille ja samalla ihmettelen, miten teidän tunnit ja voimavarat tosiaan riittävät? Vai meneekö useampi lapsi samassa kuin yksikin?

On kiva löytää omaa sisustussilmää miellyttäviä laadukkaita tuotteita, jotka toimivat myös käytännössä

Haluan esitellä teille kuitenkin yhden tuotteen,  joka on tehnyt arjestamme piirun verran helpompaa! Kyseessä on Play & Go merkkinen leikkimatto, jonka idea on yksinkertainen. Pyöreä, napakka kangas, jonka reunassa kulkee vahva nyöri. Nyöriä kiristettäessä kangas sulkeutuu pussiksi ja säilöö lelut sisäänsä. On kiva löytää omaa sisustussilmää miellyttäviä laadukkaita tuotteita, jotka toimivat myös käytännössä. Näillä ominaisuuksilla perustelin itselleni (ja kaikille muillekin :D) leikkimaton kovahkon 53e hinnan.

 Klikkailin leikkimaton ostoskoriin Lekmerin verkkokaupasta, kun sadannen kerran siivoilin kotimme nurkista pikku legoja. Lekmerillä oli valittavana monta ihanaa kuosia, mutta päädyin pitkähkön pohdinnan jälkeen tähän musta-valkoiseen panda kuosiin. Nyt leikkimatto on ollut meillä puoli vuotta ja en ole hetkäkään katunut sen ostamista. Maton kuntokin on myös pysynyt erinomaisena, vaikka se on käytössä päivittäin!

Meillä leikkimatto toimii legojen säilytys mekkana, mutta näkisin, että siinä voisi säilyttää muitakin leluja kuten pehmoleluja. Leikkimaton rantauduttua osoitteeseemme on siivousurakka helpottunut huomattavasti. Myös poikani on motivoitunut siivoukseen paremmin, koska kyseessä ei ole ylivoimainen urakka, vaan suurinosa legoista pysyy valmiiksi leikkimaton sisällä.

Onko teillä kokemuksia leikkimatosta?

Tällä hetkellä haaveilen vielä muutamasta lego säilytyspalikasta, joita useissa blogeissa vilahteleekin. Näihin palikoihin poikani voisi säilöä kätevästi  tärkeimmät legosarjansa. 

-Vilma