So-Up -blogiyhteisö suljetaan 31.1.2020. Kiitos kaikille bloggaajillemme ja lukijoillemme yhteisistä vuosista!

kauneus

Kulmat kuntoon 3D-kestopigmentoinnilla + ALEKOODI

Kuinka moni muistaa mun haaveilleen kulmien 3D- kestopigmentoinneista jo jonkin aikaa? Kuulun ihmisiin, joilla kulmakarvoja tuskin huomaa ja olen siitä jossain määrin aina kärsinyt. Vaikka kulmatuotteeni on ollut hyvä, on kulmien jatkuva piirtäminen alkanut tuntua työläältä!

Viime sunnuntaina pääsin vihdoin Kauneushuone Tiina-Marille käsittelyyn! Tota päivää oli niin odotettu, etten tajunnut edes jännittää etukäteen. Tiina-Mari loihti mulle just niin tyylikkäät & ilmettä antavat 3D-kestopigmentoinnit kulmiin kuin olin osannut odottaakin. Näiden pigmentointien olisi tarkoitus kestää nyt noin 1-2 vuotta vahvistuksen jälkeen. Kulmia voi käydä vahvistamassa lisää ajan saatossa, kun itsestä siltä tuntuu, esimerkiksi 6 kk päästä. 

Tiina-Mari loihti mulle tyylikkäät & ilmettä antavat 3D-kestopigmentoinnit kulmiin

byvilma, 3D-kestopigmentointi, max brows kestopigmentointi, joensuu
Ennen ja heti jälkeen kulmien 3D-kestopigmentoinnin

Se miksi valitsin 3D-kestopigmentoinnit perus pigmentointien sijaan, on näiden luonnollinen ilme

Se miksi valitsin 3D-kestopigmentoinnit perus pigmentointien sijaan, on näiden luonnollinen ilme. 3D-kestopigmentointeja tuskin erottaa tehdyiksi, sillä niissä haetaan oikeita kulmakarvoja muistuttavaa "efektiä" tehden ihoon "karvamaisia" viiltoja.

Pari viikkoa ennen käsittelyä jätin ohjeesta omega3 pois. 48h ennen käsittelyä ei ole sallittua käyttää alkoholia tai  tiettyjä särkylääkkeitä. Muita "esivalmisteluja" kulmat eivät minulta vaatineet.

Värisävyjä kulmiin oli valittavana 4. Itse päädyin pienen pohdinnan jälkeen tummanruskeaan, jolla tykkäsin myös meikata kulmani. Tämän jälkeen kulmat hahmoteltiin kulmakynällä piirtäen kasvoilleni. Tiina-Mari mittasi kulmien mittasuhteet tarkoin, että kulmista tulisi symmetriset.

Piirtämisvaiheessa on mahdollista muokata tulevien kulmien muotoa ja mallailla erilaisia malleja omille kasvoille sopiviksi. Mekin viilattiin mun kulmia jonkin aika, mutta suht nopeasti omalta näyttävät kulmat kuitenkin hahmottuivat!

byvilma, 3D-kestopigmentointi, max brows kestopigmentointi, joensuu
1 päivä 3D-kestopigmentoinnin jälkeen
3D-kestopigmentointi, max brows kestopigmentointi, kauneushuone tiina-mari, joensuun kestopigmentoinnit
Valittavat värisävyt
3D-kestopigmentointi, max brows kestopigmentointi, kauneushuone tiina-mari, joensuun kestopigmentoinnit

Ensimmäisen kierroksen jälkeen kulmille levitettiin puuduttava geeli, joten loput käsittelystä sujui keveämmissä tunnelmissa rupatellen

Sitten eikun hommiin. 3D-kulmat tehdään pienellä "piikkikammalla". Kipu ei ollut järin suuri, mutta eihän se nyt mitenkään hyvältäkään tuntunut. Tämä tunne liene jokaisella yksilöllinen. Ensimmäisen kierroksen jälkeen kulmille levitettiin puuduttava geeli, joten loput käsittelystä sujui keveämmissä tunnelmissa rupatellen. Itse kulmien tekoon kului noin 30minuuttia.

Jälkikäteen yllätyin etteivät kulmani ole lainkaan kipuilleet. Rasvaan kulmia useita kertoja päivässä ja 5 viikon päästä menen vahvistukseen, jonka jälkeen nämä alkaisivat olla lopullisesti valmiit. Nyt välttelen hikoilua ja kulmakarvojen näpläilyä, etten onnistu tärvelemään koko hommaa. Kunhan kulmat ovat täysin parantuneet, voin elää niiden kanssa täysin normaalia elämää!

​
Niin luonnolliset, huolitellut ja mun näköiset ♡

Laitettiin viime sunnuntaina samalla istunnolla myös ripseni kuntoon, joten tuntui kun olisin ollut tuolista noustuani uusi ihminen...ja ainakin 5 vuotta nuorempi ! Tää viikko on muuten tullut nukuttua huonosti ja stressiäkin on ollut. Ripsien ja kulmien ansiosta ne eivät ole kuitenkaan huutaneet kasvoiltani, vaan ilme on ollut huoliteltu ilman suurempia meikkailuja.

Kulmien ja ripsien ollessa kunnossa, voin aivan hyvin jättää arkimeikin pois ja tunnen itseni silti laittautuneeksi. Niin kivaa ja helppoa ♡♡♡

Jos sä kipuilet olemattomien kulmien kanssa, kuten minä ennen tai toivoisit lisää volyymia kulmiisi, suosittelen lämmöllä kääntymään Kauneushuone Tiina-Marin puoleen ♡ Taatusti tarkkaa ja ammattitaitoista työtä suurella sydämmellä!

Innostuitko? 

ALEKOODILLA ByVilma, saat kulmien 3D-pigmentoinnit Kauneushuone Tiina-Marilta nyt hintaan 195e (sis. ensimmäinen laitto, vahvistus & hoitovoide) | Ajanvaraus kulmiin FB:n kautta | Aikaa varatessasi on hyvä huomioida, että Tiina-Mari taiteilee kulmia toistaiseksi vain sunnuntaisin :)  | Alekoodi voimassa 30.11.2017 saakka.

Voit kurkkia lisää / varata ajan Facebookista Kauneushuone Tiina-Marin palveluista & 3D-kestopigmentoinneista

Instagamista Kauneushuone Tiina-Marin löydät @kauneushuonetiinamari

Instassa paljon lisää kuvia eri ihmisten 3D-kestopigmentoiduista kulmista!

Uudesta ilmeestä & sunnuntaista iloiten

-Vilma

* Palvelusta saatu alennusta blogin kautta