So-Up -blogiyhteisö suljetaan 31.1.2020. Kiitos kaikille bloggaajillemme ja lukijoillemme yhteisistä vuosista!

resepti

Kuppikakut jätskistä & uusi ihana banneri

Väsäilin eilen illalla ihania jätski-kuppikakkuja omaa makeannälkää sammuttamaan! Poimin idean kuppikakkuihin mummoni aikakausilehdestä ja sovelsin sitä omaan makuun sopivimmaksi  ♡ Tässä taas yksi niin helppo ja nopea resepti joka sopii kiireisimmällekin emännälle! Kuppikakuissa on kivaa idistä ja ulkonäköä verraten, että tarjoilisi jätskiä suoraan paketista ja keksejä kaupanhyllyltä. 

Kuppikakuissa on kivaa idistä ja ulkonäköä verraten, että tarjoilisi jätskiä suoraan paketista ja keksejä kaupanhyllyltä

jätski kuppikakut, kuppikakut jäätelöstä, oreo keksit

KUPPIKAKUT JÄTSKISTÄ

1 pkt keksejä ( esim. Oreo)

1 ltr jäätelöä 

2dl kermavaahtoa

Strösseleitä / pätkis rouhittuna koristeluun

Kuppikakut kootaan pahvisiin muffinssivuokiin. Kupin pohjalle laitetaan keksi, jonka päälle lusikoidaan jäätelö. Kuppikakut voi laittaa tämän jälkeen hetkeksi pakastimeen odottamaan kerman vaahdotusta.

Lopuksi kerma pursotetaan jäätelön päälle ja kuppikakut ovat valmiita koristeltavaksi.

Itse kokeilin jätski-kuppikakkuihin eilen Oreo keksi & Minttu-Suklaa jäätelö yhdistelmää ja se toimi!

jätski kuppikakut, kuppikakut jäätelöstä, oreo keksit
jätski kuppikakut, kuppikakut jäätelöstä, oreo keksit

Itse kokeilin jätski-kuppikakkuihin eilen Oreo keksi & Minttu-Suklaa jäätelö yhdistelmää ja se toimi! Ajattelin testailla myös muita makuyhdistelmiä samalla idiksellä, kunhan herkkunälkä seuraavan kerran yllättää.

Emme jaksaneet syödä kaikkia kuppikakkuja eilen loppuun, joten jätin valmiit jätski-kuppikakut yöksi pakastimeen. Maistuivat yllätyksekseni vielä tänä aamunakin, joskin kermavaahto oli jäässä. Niinpä nämä herkut voisi tehdä jo ennen vieraiden saapumista pakastimeen odottamaan.

Jätkikuppikakkujen lisäksi olen iloinnut blogini uudesta ulkoasusta, jonka taitava Susu toissapäivänä taiteili. Tässä linkki Susun blogiin, niin pääset kurkkaamaan millainen ihana tyyppi bannerin takaa löytyy! 

Mitä pidät blogini uudesta bannerista? Ja sanohan HEP, jos laitat kuppikakut jäätelöllä testiin ♡

Töiden alkua odotellen

-Vilma