So-Up -blogiyhteisö suljetaan 31.1.2020. Kiitos kaikille bloggaajillemme ja lukijoillemme yhteisistä vuosista!

koti

Kurkistus kotiin

Minulta on muutaman kerran toivottu lisää kuvia kodistamme ja tässä niitä nyt olisi :) Jo aiemminkin taisin mainita, että kodin kuvaaminen on osoittautunut minulle yllättävän haastavaksi valoineen ja varjoineen. Nämä kuvat pääsivät rimaa hipoen jatkoon, ovathan ne hieman epätarkkojakin. No mutta, jospa niistä jonkinlaisen selvän saisi ;)

Olemme asuneet tässä kodissa aika tarkalleen 2-vuotta, jolloin muutimme takaisin Jyväskylästä  kotikulmille Joensuuhun. Koti on rivitalokolmio, ja olemme saaneet muokattua siitä pikkuhiljaa oman näköistämme. Asunnon pohjaratkaisu on kiva, ja pidän myös asunnon lattiasta. Koti saa plussaa etenkin suurista pihoistaan. Asunnon yleisilme on -90 luvulta, ja pääpiirteittäin aika kulahtanut. Sisustuksella siitä on saatu asuttava, ja pienillä valoilla lämminhenkinenkin. Oma koti on haavelistan kärjessä, mutta voi olla että, se projekti ottaa vielä usemman vuoden aikaa.

Ensimmäisessä kuvassa näkyy keittiömme, jonka seinälle tilasin Kiinasta ko. sisustustarran. Tarra oli 2kk ajan kiva, mutta sen jälkeen olen miettinyt jotain hillitympää, ehkä julistetauluja tai string pocket hyllyä. Seuraavissa kuvissa on eteisemme, joka on kokenut suurimman muutoksen. Ennen käytävää hallitsi iänikuinen naulakkoviritelmä, jonka ruuvasimme oitis irti ja suorintatietä varastoon. Nyt eteinen on kuin yksi huone lisää. Matot eteiseen ja keittiöön löysin Vallilan outletista. Suosittelen vierailemaan säännöllisen epäsäännöllisesti ;) Itse olen tehnyt sieltä myös hyviä löytöjä olohuoneen ikkuinoihin ;)

Mutta nyt on allekirjoittaneen aika kiiruhtaa aamukahvin keittoon <3

Tehokasta torstaita kaikille!

-Vilma